Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kaart op hout afdrukken

  • Verschillende formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Kleine en grote oplages
  • 4 mm dik hout
v.a. € 1,19 - € 16,13 per stuk
Product samenstellen

Kaart op hout bedrukken in uniek ontwerp? Bij Drukwerknodig kan dit in verschillende formaten en in kleine- en grote oplages. Uw kaart op hout wordt snel, professioneel en in eigen huis bedrukt. Heeft u haast? Geen probleem, spoedlevering is mogelijk!

Product samenstellen

Direct uw kaart (hout) samenstellen

Omschrijving

Kaart op hout bedrukken

Wilt u een uniek product om te versturen? Dan kunt u een kaart van hout bedrukken met eigen boodschap. Een kaart sturen is leuk, maar een bijzondere kaart van hout versturen is net even iets opvallender. Uw relatie of klanten zullen u niet gauw vergeten. Met een kaart van hout maakt u zeker een goede indruk en is de kans dat het wordt bewaard een stuk groter! LET OP: De kleur wit kan niet worden verwerkt in het product.

Hout bedrukken 

Daarnaast kunt u een menukaart van hout afdrukken. Er zijn verschillende formaten mogelijk en u kunt geheel uw eigen design vormgeven. Het geeft een robuuste uitstraling en doet net iets meer met de beleving van uw klant. Uw design is aan te leveren in een pdf-bestand maar ook gemakkelijk te maken in de Online Editor. Wilt u menukaarten bedrukken op ander materiaal? Er zijn nog meer mogelijkheden dan alleen op hout natuurlijk.

Kaart op hout bedrukken bij Drukwerknodig

Uw kaart wordt bij Drukwerknodig snel, professioneel en in eigen huis bedrukt. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw product van dichtbij bewaakt. Hebt u vragen over het product? Het team van Drukwerknodig staat voor u klaar. De formaten A3, A4, A5 en A6 zijn mogelijk om te bedrukken. Voor iedere gelegenheid geschikt! Een feest een bruiloft of een verjaardag? Maak het bijzonder met een kaart op hout!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
A3€ 19,79
A4€ 19,93
A5€ 17,49
A6€ 16,13
140 x 140 mm€ 16,43

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Kaart van hout. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden. Moeite met het aanleveren van uw PDF-bestand? Upload uw PDF-bestand in onze Online Editor en maak het bestand in een paar klikken drukklaar.

Kaart van hout

Opties

Opties

BedrukkingBeschrijving
Dubbelzijdig full color (4/4)Full color bedrukking op beide zijden van het papier.
Enkelzijdig full color (4/0)Full color bedrukking op de voorzijde.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.
MateriaalsoortBeschrijving
Populieren triplex-

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal4 werkdagen
Spoed3 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
placemats-drukken1

Placemats

v.a. € 0,15 - € 0,65 per stuk
tafelkleed

Tafelkleed

v.a. € 7,62 - € 8,70 per stuk