Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Banner maken

Wilt u zelf een banner maken, bijvoorbeeld voor aan uw gevel, een hekwerk of een stellage? Bij Drukwerknodig bedrukken we banners snel, voordelig en professioneel in onze eigen digitale drukkerij! Onze banners zijn UV- en waterbestendig, waardoor het zeer geschikt is voor buitengebruik.

  • Gemaakt van oersterk bisonyldoek
  • UV- en waterbestendig
  • Haarscherp en full color bedrukt
  • Maatwerk mogelijk!
Banner bedrukken
banner-maken

Hoe kan ik zelf een banner maken?

Bij Drukwerknodig kunnen we banners bedrukken in diverse formaten. Onze standaardformaten zijn te ontwerpen in onze handige online editor. Hier kunt u in slechts enkele stappen uw banner ontwerpen:

  1. Open de online editor.
  2. Upload uw foto, afbeelding of logo die u wilt afdrukken.
  3. Voegen eventueel tekst, templates of andere decoraties toe.
  4. Sla uw project tussentijds op om er later verder aan te werken, of bestel uw zelfgemaakte banner direct!

Staat uw gewenste formaat er niet tussen? Dan is maatwerk uiteraard ook mogelijk. Kies het juiste formaat en aantal ringen op onze website en de prijs wordt automatisch voor u berekend. Lever uw bestanden aan als pdf en wij nemen uw order meteen in productie.

banner-ontwerpen

Andere materiaalsoorten

Naast banners, kunt u ook ander presentatiemateriaal bij Drukwerknodig laten bedrukken. Moet u een presentatie geven? Laat dan voordelig een roll-up banner bedrukken! U heeft bij Drukwerknodig de keuze tussen een roll-up banner van 850x2000mm en een grote roll-up banner van 1000x2000mm. Hiermee trekt u gegarandeerd de aandacht!

Heeft u een banner nodig voor een beurs? Dan kunt u een beurswand bedrukken. Onze beurswanden lopen in formaten uiteen vanaf 1000x1000 mm tot 2400x1200 mm. Deze zijn gemaakt van duurzaam kartonnen X-boards, waardoor ze lichtgewicht, makkelijk mee te nemen en meerdere keren inzetbaar zijn.

Ten slotte kunt u ook kiezen voor canvas. Bij Drukwerknodig maken we enkel gebruik van de hoogste kwaliteit canvas en wordt uw afbeelding, foto of logo met een premium 12-kleurendruk op het doek geprint. U bedrukt al een canvas bij Drukwerknodig vanaf €9,99, waardoor het ook nog eens een zeer voordelig promotiemateriaal is.

Bent u op zoek naar een ander materiaal? Bekijk dan ons volledige assortiment. Staat uw wens er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze professionele klantenservice zoekt graag met u naar een oplossing.

banner-bestellen

Waarom banners maken bij Drukwerknodig?

Met een bedrukte banner van Drukwerknodig valt u gegarandeerd op. We drukken uw ontwerp scherp en full-color op bisonyldoek. Dit is een oersterk, brandwerend materiaal dat lange tijd meegaat. Het doek is UV- en waterbestendig, wat het een zeer geschikt materiaal voor buitengebruik maakt.

Aangezien wij uw banners maken in onze eigen digitale drukkerij, hebben we volledig zicht op het productieproces. Hierdoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en zijn we onafhankelijk van andere partijen, waardoor we zeer lage prijzen en maatwerk kunnen aanbieden. Zo heeft u al een banner vanaf slechts €5,87 per stuk!

Ons maatwerk gaat tot 10 meter hoog en 4,95 meter breed. Vanaf een hoogte van 4,95 meter of meer, wordt uw banner naadloos aan elkaar genaaid.

Heeft u vragen of speciale wensen? Ons team van professionals staat voor u klaar. Zij helpen u meteen verder!

banner-bedrukken