Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bedrukte chocolade

Ontdek het aanbod van Drukwerknodig en vind een bijzonder relatiegeschenk of een smakelijk cadeau voor uw collega's. Kies voor bedrukte chocolade en merk hoe een gepersonaliseerde chocoladereep de perfecte manier is om waardering te tonen, een chocoladereep valt namelijk altijd in de smaak.

  • Origineel relatiegeschenk
  • Eenvoudig te ontwerpen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Meerdere smaken
Ontwerp uw Merci Chocolade
Bedrukte chocolade

Uw eigen bedrukte chocolade

Maak indruk op uw zakelijke connecties of collega’s door bedrukte chocolade cadeau te geven. Maak een keuze tussen Merci Chocolade en Tony Chocolonely en personaliseer deze met uw bedrijfslogo, een speciale boodschap of een uniek ontwerp. Een ideale manier om waardering te uiten, klanten te verrassen of uw merk te promoten.

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Bedrukte chocolade Tony

Hoe kan ik bedrukte chocolade maken?

Het is erg eenvoudig om uw eigen bedrukte wikkel van chocolade te ontwerpen. Hieronder hebben we alle stappen voor u op een rij gezet:

  1. Kies uit Merci Chocolade of Tony Chocolonely
  2. Open de bijbehorende Online Editor
  3. Open één van onze thema’s of upload direct uw eigen foto’s of logo
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe
  5. Sla uw project tussentijds op of bestel direct

Naast het ontwerpen in de Online Editor, kunt u uw chocolade ook ontwerpen in uw eigen ontwerpsoftware, zoals InDesign. Houd hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Deze kunt u vinden op de pagina van Merci Chocolade of Tony Chocolonely onder het kopje 'specificaties'. Ook staan hier diverse InDesign templates, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.
 

Ontwerp uw Merci Chocolade
Bedrukte chocolade Merci

Snelle levering van uw bedrukte chocolade

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bedrukte chocolade zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij hebben, kunnen we de beste kwaliteit en uiterst snelle productie bieden. 

Wilt u uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.  
 
Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.
 

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Bedrukte chocolade maken