Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Beker met foto

Saaie bekers op het kantoor zijn nu verleden tijd! Geef uw bekers nu een upgrade. Bij Drukwerknodig is het eenvoudig om uw eigen beker met foto te personaliseren. Via de Online Editor voegt u gemakkelijk uw foto toe aan de beker, waarna onze productie de beker gaat bedrukken.

Het is ook mogelijk de beker te bedrukken met uw eigen teksten en logo’s. De Online Editor biedt talloze opties voor het naar smaak maken van uw eigen beker met foto. Heeft u al een ontwerp klaarliggen? Het is ook mogelijk uw PDF-bestand te uploaden.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Meerdere soorten
Direct beker bedrukken
beker-met-foto

Beker met foto varianten

Om te zorgen dat u de persoonlijke beker kan laten bedrukken die bij u past, zijn er meerdere varianten verkrijgbaar. Zo is er voor de koffieliefhebber een koffiebeker en voor de theeliefhebber een normale of een XL mok. Wilt u graag voor een verrassend effect gaan, dan is het ook mogelijk om te gaan voor de magische beker. Na het inschenken van de koffie of thee wordt het door uw gekozen ontwerp zichtbaar op de magische beker.
 

Direct beker bedrukken
beker-met-foto-formaten

Hoe ontwerp ik een beker met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste beker met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen beker:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste beker
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct beker bedrukken
beker-met-foto-bedrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct beker bedrukken
beker-met-foto-magisch

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk