Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bekers bedrukken

Bent u op zoek naar die ene beker, maar kunt u de beker nergens meer vinden? Bij Drukwerknodig hebben wij de oplossing. Bedruk nu eenvoudig uw eigen bekers. Via de Online Editor zijn er talloze opties om uw beker naar smaak te maken.

Zo kunnen de bekers bedrukt worden met zowel eigen, foto’s, teksten, logo’s en nog veel meer. Mocht u al een ontwerp hebben klaarstaan, dan is het ook mogelijk uw ontwerp te uploader via onze PDF-uploader. De bekers zijn gemaakt van écht keramiek en zijn al te bestellen vanaf 1 stuk. 
 

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Écht keramiek
  • Meerdere soorten
Direct bekers bedrukken
bekers-bedrukken

Bekers bedrukken meerdere soorten

Tegenwoordig drinkt niet iedereen meer alleen koffie, maar ook enorm veel thee. Voor de koffieliefhebber is het mogelijk om een koffiebeker te laten bedrukken. Voor de theeliefhebber zijn er normale bekers in verschillende kleuren en voor de échte theeliefhebber is er ook nog eens een XL variant verkrijgbaar. Is dit allemaal niks voor u en bent u juist op zoek naar iets speciaals. Laat dan de magische beker bedrukken. Na het inschenken van de koffie of thee wordt het door uw gekozen ontwerp zichtbaar op de magische beker.
 

Direct bekers bedrukken
bekers-bedrukken-soorten

Bekers laten bedrukken

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk de gewenste beker met foto, logo of naam ontwerpen. Volg de onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen beker:

1.    Open de Online Editor en kies de gewenste beker
2.    Upload uw foto’s of PDF-bestanden in het project
3.    Maak het ontwerp op naar eigen smaak
4.    Voeg eventueel nog cliparts, filters en teksten toe aan het ontwerp
5.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!
 

Direct bekers bedrukken
bekers-bedrukken-ontwerp

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 2 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie. 

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct bekers bedrukken
bekers-bedrukken-magisch

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk