Maak uw beurspresentatie uniek

Gaat uw bedrijf binnenkort deelnemen aan een belangrijk evenement of beurs? Het is daarom goed om na te denken over de verschillende manieren om uw beurspresentatie vorm te geven. Er komen ongetwijfeld vele mensen langs en uiteraard wilt u als bedrijf opvallen en net iets meer bieden dan de rest. Het is belangrijk om een uitnodigend gevoel te creeeren. Maar hoe doet u dit? Het antwoord daarop is simpel: kwaliteit!

Vele beurzen en evenementen gaan binnenkort van start, daarom geven wij tot en met 1 oktober extra korting op alle verschillende beursproducten. Profiteer vandaag nog van de volgende kortingscodes:

Vanaf prijs excl. btw                      Vouchercode*

Vanaf €100 = 10% korting               10%DWN1
Vanaf €250 = 15% korting               15%DWN1
 

 • Verschillende beurspresentatie materialen
 • Voordelig inkopen en snel geleverd
 • Hoge kwaliteit producten
 • Spoedlevering mogelijk
Begin meteen!
beurspresentatie-materiaal1

Ons assortiment en meer..

Weet u niet welk beurspresentatie materiaal u moet kiezen? Geen probleem! Wij hebben een speciale categorie opgericht voor al uw beursmaterialen. Van grote promotiewanden waarop uw logo te zien is tot bedrukte statafels met al uw favoriete producten. Drukwerknodig wilt u graag het hele pakket leveren. Door verschillende producten te combineren zorgt u ervoor dat u de mensen iets meegeeft wat in het hoofd blijft hangen. 

Geschikte producten kunnen bijvoorbeeld zijn:

beurspresentatie-drukken

Haal winst uit uw beursmateriaal

Uw beursmateriaal schaft u voordelig aan bij Drukwerknodig. Bijna alle producten worden in 3 werkdagen geleverd en mocht er haast achter zitten kan dit vaak versneld worden met de spoedlevering optie. Met een ruime keuze uit producten die geschikt zijn voor uw beurspresentatie kunnen wij u verzekeren van een geslaagd evenement. Daarnaast gaan alle materialen lang mee, dit zorgt er uiteindelijk voor dat u rendement uit uw promotiemateriaal haalt. Voor al onze productieprocessen gebruiken wij de nieuwste Kodak drukpersen. Door deze machines zelf in huis te hebben, kunnen wij snel en met kwaliteit leveren. 

Zorg ervoor dat uw beursstand er perfect en georganiseerd bij staat door te bestellen bij Drukwerknodig. Ook als u ‘last minute’ nog producten nodig heeft!

 

beursmateriaal-

Gemakkelijk met onze Online Editor

Bijna al onze producten zijn op te maken in onze gratis Online Editor. U kont zonder enige voorkennis van vormgeving of professionele programma’s een ontwerp maken. U kunt dit doen met behulp van sjablonen en/of thema’s. Wanneer u ervoor kiest om zelf een PDF aan te leveren doet u dit volgens onze aanleverspecificaties. Wilt u toch voor de zekerheid uw PDF laten controleren? Dit kunt u laten doen door onze professionals. Zij geven u dan feedback via de mail over uw PDF. Deze optie geven wij u om u ervan te verzekeren dat uw product compleet en naar wens bezorgd wordt.

Wanneer u ervoor kiest uw beurspresentatie materiaal te ontwerpen via onze Online Editor kunt u dit in een paar eenvoudige stappen doen:

 1. Open de Online Editor en kies een product naar wens
 2. Kies nu het gewenste formaat en upload uw afbeeldingen/logo’s
 3. Voeg optioneel tekst of sjablonen aan uw ontwerp toe
 4. Sla uw project op voor later of rond het bestelproces af!

Wij gaan nu voor u aan de slag. Uw product zal spoedig geleverd worden.

/beurspresentatie-materiaal-bestellen1

Levering en service

Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij sneller leveren dan de concurrent, maar wilt u weten hoe snel wij precies leveren? Bekijkt u dan onze levertijden. Onze levertijden variëren per product. Voor de meeste producten geldt dat u uw bestelling binnen 3 werkdagen op het gewenste adres heeft. Heeft u haast? Dan kunt u ook gewoon kiezen voor onze spoedlevering. Uw product zal dan sneller geleverd worden.

Bij onze streven naar hoge kwaliteit hoort ook de beste kwaliteit. Heeft u nog onduidelijkheden of andere vragen? Ons klantenservice team helpt u graag verder. Ook als u producten of formaten wilt aanschaffen die niet te vinden zijn op onze website kunt u contact met ons opnemen. Bijna alles is mogelijk!

beurspresentatie-materiaal-drukken

Tips voor uw beurs of evenement!

U wilt natuurlijk alle aandacht trekken tijdens uw beurs of evenement. In principe maakt het niet uit of u een kleine of een grote stand heeft, het gaat namelijk om de interactie die u met uw potentiele klanten creeert. Met de volgende tips zorgt u ervoor dat u nog succesvoller bent op een beurs:

 1. Gebruik brochures of folders: zorg ervoor dat u informatieve middelen gebruikt tijdens uw beurs. Dit zorgt ervoor dat u wat mee kan geven aan uw potentiele klanten. 
 2. Geef goodiebags weg: het is altijd leuk om iets te ontvangen. U kan bijvoorbeeld producten als brochures, visitekaartjes of zelfs bedrukte pepermuntrolletjes weggeven. 
 3. Gebruik de vloer: door bijvoorbeeld vloerstickers te gebruiken zult u ongetwijfeld de aandacht trekken. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke USP's of uw eigen slogan!
 4. Kom als team: u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om allemaal als één team te komen met bijvoorbeeld bedrukte polo's of shirtjes met het bedrijfslogo erop.