Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Blanco visitekaartjes

Bij Drukwerknodig kunt u uw eigen blanco visitekaartjes laten drukken. Start een blanco project in onze Online Editor. Zo kunt u uw visitekaartjes altijd nog zelf aanpassen zoals u wilt. 

Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om de visitekaartjes extra snel te laten drukken met de spoedproductie-optie. 

  • Gemakkelijk visitekaartjes maken in onze Online Editor
  • Visitekaartjes drukken in kleine en grote oplages
  • Wordt gedrukt met hoge kwaliteit
  • Diverse papiersoorten
Visitekaartjes drukken
Blanco visitekaartjes

Hoe kan ik blanco visitekaartjes maken?

Bij Drukwerknodig kunt u eenvoudig en snel uw eigen blanco visitekaartjes maken. Volg de onderstaande stappen om uw blanco visitekaartjes te maken: 

  1. Kies het formaat van de visitekaartjes. 
  2. Open de Online Editor en kies voor een blanco project. 
  3. Klik op bestellen. 
  4. Kies voor een oplage en rond de bestelling af. 

Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. 

Visitekaartjes drukken
Blanco visitekaartjes drukken

Blanco visitekaartjes maken

Een blanco visitekaartje is perfect voor het uitwisselen van contactgegevens. Door het maken van een blanco visitekaartje kunt u altijd zelf nog op de visitekaartjes schrijven. Bij Drukwerknodig kunt u ervoor kiezen om uw visitekaartjes in een rechthoekige vorm of om ze met afgeronde hoeken te laten maken. Visitekaartjes worden standaard gedrukt op het formaat 8,5 x 5,5 cm, u kunt er ook voor kiezen om de visitekaartjes in een vorm te laten maken. De blanco visitekaartjes zijn al te krijgen vanaf een oplage van 50 stuks. 

Visitekaartjes drukken
Blanco visitekaartjes maken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 werkdagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product al binnen 2 werkdagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.  

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Visitekaartjes drukken
Blanco visitekaartjes afdrukken