Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Boekbinderij

Zoekt u een boekbinderij? Zoek niet verder! Drukwerknodig is een online drukkerij waar u gemakkelijk en snel uw boek samenstelt en laat inbinden. Uw ingebonden boek of boeken zullen lang meegaan en zijn van hoge kwaliteit. Met een paar dagen kunt u deze al in huis hebben!

 • Grote variatie in inbindwijzes en kaftsoorten
 • Snel besteld = snel in huis
 • Gratis proefdruk bij meer dan 10 boeken
 • Spoedlevering mogelijk
Stel meteen uw boek samen
boekbinderij-vinden

Boekbinderij Groningen

De boekbinderij van Drukwerknodig is gevestigd in Groningen. Dit betekent niet dat wij alleen maar snel leveren in Groningen maar door heel Nederland! Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in het drukken in inbinden van boeken. Denk hierbij aan trouwalbums, jaarboeken, fotoboeken, dichtenbundels of zelfgeschreven boeken.

Wanneer u 10 boeken of meer besteld kunt u een gratis proefdruk krijgen. U krijgt dan 1 exemplaar opgestuurd en kunt deze controleren en eventueel nog aanpassen. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat!

U kunt kiezen uit de volgende soorten boeken:

Boek inbinden met de beste machines

Onze boekbinderij beschikt over de beste inbindmachines op de markt. Wij binden onze hard- en softcover boeken gelijmd/gebrocheerd. Het boek wordt in een PUR-inbindmachine ingebonden door middel van oersterke PUR-lijm. U kunt ook kiezen voor het inbinden met nietjes of de welbekende Wire-O inbindmethode.  Zo is er altijd wel een passende inbindmethode voor de uitstraling van uw boek! Drukwerknodig is niet voor niets dé online boekbinderij van Nederland en Belgie! 

boekbinderij

Hoe laat u uw boek inbinden bij onze boekdrukkerij?

Wanneer u uw boek laat inbinden bij een boekbinderij zoals Drukwerknodig heeft u erg veel opties. Onze boeken worden altijd met zorg gedrukt en garanderen daarbij ook de hoogste kwaliteit. Wanneer u boeken wilt bestellen bij Drukwerknodig heeft u de volgende keuze mogelijkheden:

 • Formaat van het boek
 • Bedrukking van het binnenwerk
 • Papiersoort voor het binnenwerk
 • Bedrukking van de omslag
 • Papier van de omslag
 • Afwerking van de omslag
 • Inpakmethode
 • Eventueel extra opties (verschilt per boek soort)
boekbinderij-zoeken

PDF aanleveren

Onze boekbinderij zal uw boek of boeken perfect afdrukken. Hierbij vragen wij u wel uw PDF volgens onze aanleverspecificaties aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat het productieproces soepel en snel verloopt. Mocht u twijfels hebben over uw PDF of wilt u graag dat een professional er voor u naar kijkt? Dat kan! U kunt uw PDF door onze professionals laten controleren. Zij zullen u feedback terug sturen over uw PDF voor wij deze in productie gaan nemen.

boekbinderij-groningen

Service en levertijden

Wij willen graag dat u goed geholpen wordt en hiervoor hebben wij onze eigen vriendelijke klantenservice gevestigd zitten in ons productiecentrum. Zij helpen u graag met al uw vragen en onduidelijkheden. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail en de chat hier rechtsonder in het scherm.

De levertijden zijn erg snel bij Drukwerknodig, sneller dan bij de concurrent! U kunt uw boek al in 3 werkdagen bezorgd krijgen. Mocht u niet kunnen wachten kunt u kiezen voor de spoedlevering. Uw bestelling zal binnen 2 werkdagen geleverd worden!

boekbinderij-thuis