Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Bureaukalender maken

Een bureaukalender maken doet u bij Drukwerknodig. Met behulp van onze Online Editor heeft u vrij eenvoudig een mooie kalender gemaakt. De bureaukalender is perfect voor op uw bureau of leuk om te geven aan uw collega.

  • Eigen ontwerp maken
  • Keuze uit diverse afwerkingsopties
  • Kleine en grote oplages mogelijk, al vanaf 1 stuk!
Bureaukalender maken
Bureaukalender maken

Bureaukalender maken online

Met behulp van de Online Editor van Drukwerknodig kunt u naar eigen wens een bureaukalender maken. Aan de kalender kunt u een eenvoudig foto’s, teksten en namen toevoegen. Zo kunt u een bureaukalender maken die uniek is, zonder enige kennis van vormgeving. 

Indien u al een ontwerp heeft voor op de kalender is dat geen enkel probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren die voldoet aan onze aanleverspecificaties. Zo kunnen wij nadat u het bestand aangeleverd hebt gelijk starten met het drukken van jouw bureaukalenders!

Bureaukalender maken
Bureaukalender maken online

Bureaukalender maken en bestellen

Een bureaukalender maken en bestellen kan binnen een paar eenvoudige stappen. Volg de onderstaande stappen en krijg uw bureaukalenders zo snel mogelijk in huis:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw logo’s, foto’s of ander ontwerp
  4. Voeg eventueel teksten en/of namen toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Rond de bestelling af

Naast een ontwerp maken in de Online Editor, kunt u ook ervoor kiezen om een PDF-bestand aan te leveren met een ontwerp. Let hierbij op de aanleverspecificaties die wij hanteren. Zo kunnen wij bureaukalenders volledig naar uw wens bedrukken!

Bureaukalender maken
Bureaukalender bestellen

Levertijden en service

Bent u benieuwd wanneer u uw bureaukalenders kunt ontvangen? Bekijk dan onze actuele levertijden. Indien u de kalenders nog eerder in huis wilt hebben, kunt u kiezen voor een spoedleveringsoptie. In dat geval krijgt uw order voorrang op andere orders en wordt deze zo snel mogelijk geproduceerd. Hierdoor kunt u uw kalenders eerder in huis verwachten!

Als er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, mail of via de online chat rechtsonder in uw scherm.

Bureaukalender maken

Gerelateerde producten

bureaukalender

Bureaukalender

v.a. € 1,71 - € 6,71 per stuk
kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 2,00 - € 7,07 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 5,74 - € 24,63 per stuk
agenda

Agenda (Wire-O)

v.a. € 1,36 - € 14,87 per stuk