Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Canvas tas bedrukken

Wilt u graag een canvas tas bedrukken voor de promotie en marketing van uw bedrijf? Dan bent u bij Drukwerknodig op de juiste plek! Met onze hoogwaardige kwaliteit zorgen we ervoor dat uw bedrijf, organisatie of evenement opvalt en een blijvende indruk achterlaat. 

Ontdek de voordelen van een canvas tas!

  • 100% katoen
  • Volumekorting
  • Spoedproductie mogelijk
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
Direct canvas tas bedrukken
Canvas tas bedrukken

Zelf eenvoudig een canvas tas bedrukken

Of u nu op zoek bent naar opvallend en uniek promotiemateriaal, een manier om uw naamsbekendheid te vergroten of op een creatieve manier uw boodschap wilt delen. Een canvas tas bedrukken is altijd een goede optie om dit breed aan te pakken! Zorg er op deze manier voor dat uw logo of boodschap als accessoire gedragen kan worden.

De canvas tas heeft een afmeting van 25 x 29 cm en biedt voldoende ruimte om een plastic tas te vervangen door een milieuvriendelijke optie. Onze tassen zijn vervaardigd uit 100% katoen, wat ze uiterst duurzaam maakt. Of u nu slechts enkele tassen nodig heeft voor een evenement of een grotere hoeveelheid voor een marketingcampagne, al onze tassen staan garant voor uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Aarzel niet en voeg uw ontwerp toe als een PDF-bestand om vandaag nog uw gepersonaliseerde canvas tas te bestellen!

Direct canvas tas bedrukken
Canvas tas bedrukken

Hoe kunt u een canvas tas bedrukken?

Via een paar simpele stappen kunt u gemakkelijk uw eigen canvas tas bedrukken met foto’s, teksten of een logo. Wij hebben deze stappen voor u op een rijtje gezet:

  1. Kies het aantal katoenen tassen via de configurator. 
  2. Voeg ze toe aan uw winkelwagen en rond de bestelling af. 
  3. Upload een PDF-bestand na het bestellen via uw account. 
  4. Wij starten direct met de productie na ontvangst van uw bestelling. 
  5. Ontvang een track en trace code om uw levering te volgen.

Hoe groter uw bestelling hoe meer volumekorting u krijgt!

Direct canvas tas bedrukken
Canvas tas bedrukken

Levertijden van bedrukte canvas tas

Bij Drukwerknodig begrijpen we dat u uw bedrukte canvas tas zo snel mogelijk wilt ontvangen. Alle producten worden in eigen huis gedrukt, hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen. Na het plaatsen van uw bestelling streven wij ernaar om uw canvas tas binnen enkele werkdagen bij u te bezorgen.

Als u uw canvas tas eerder wilt ontvangen dan de geschatte levertijd, kunt u altijd kiezen voor onze spoedproductie-optie. Hierdoor krijgt uw bestelling prioriteit in ons productieproces! Voor meer details hierover verwijzen wij u graag naar onze levertijden.

Direct canvas tas bedrukken

Gerelateerde producten

Laat een katoenen tas bedrukken!

Katoenen tas

v.a. € 5,37 - € 8,26 per stuk
banners-drukken

Banner / Spandoek

v.a. € 5,90 - € 12,82 per stuk
t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk