Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Chocolade bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk? Of een presentje voor uw collega’s? Dat kan bij Drukwerknodig! Laat de wikkel van uw eigen chocolade bedrukken. Een chocoladereep geven is een origineel en persoonlijk relatiegeschenk of presentje en valt altijd in de smaak. 

  • Origineel relatiegeschenk
  • Meerdere smaken
  • Spoedlevering mogelijk
  • Eenvoudig te ontwerpen
Ontwerp uw Merci Chocolade
Chocolade bedrukken Merci

Eenvoudig uw eigen chocolade bedrukken

Laat een goede indruk achter bij uw relaties of collega’s door de wikkel van een chocoladereep zelf te ontwerpen en laten drukken. U kunt kiezen uit Merci Chocolade of Tony Chocolonely. Bedruk deze met uw bedrijfslogo, een speciale boodschap of een uniek ontwerp. Het is de perfecte manier om uw waardering te tonen, klanten te verrassen of een merk te promoten. 

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Chocolade bedrukken Tony

Hoe kan ik mijn chocolade bedrukken?

Uw eigen chocolade ontwerpen en bedrukken kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Kies uit Merci Chocolade of Tony Chocolonely
  2. Open de bijbehorende Online Editor
  3. Open één van onze thema’s of upload direct uw eigen foto’s of logo
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe
  5. Sla uw project tussentijds op of bestel direct

Naast het ontwerpen in de Online Editor, kunt u uw chocolade ook ontwerpen in uw eigen ontwerpsoftware, zoals bijvoorbeeld InDesign. Houd hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Deze kunt u vinden op de pagina van Merci Chocolade of Tony Chocolonely onder het kopje 'Specificaties'. Ook staan hier diverse InDesign templates, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Indien u twijfelt over uw aangeleverde bestand, kunt u ook kiezen voor een pdf-controle. Onze professionele vormgever zal uw bestanden dan voor u controleren.
 

Ontwerp uw Merci Chocolade
Chocolade bedrukken Merci doos

Snelle levering van chocolade bedrukken

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle levertijden bieden. 

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.
 

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Chocolade bedrukken Tony wikkel