Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Chocolade met logo

Wilt u uw bedrijf of merk promoten op een leuke en originele manier? Laat de wikkel van uw eigen chocolade bedrukken met uw logo of merknaam. Op deze manier kunt u op een leuke manier uw bedrijf of merk kenbaar maken bij uw klanten, partners, relaties en medewerkers. Een chocoladereep valt namelijk altijd in de smaak. 

  • Originele bedrijfspromotie
  • Meerdere smaken
  • Spoedlevering mogelijk
  • In 4 stappen gemaakt
Ontwerp uw Merci Chocolade
Chocolade met logo

Eenvoudig uw eigen chocolade met logo bedrukken

Bij Drukwerknodig heeft u keuze uit Merci Chocolade of Tony Chocolonely. Bedruk de chocolade met uw logo of merknaam en laat een smaakvolle herinnering achter bij uw klanten, partners, relaties en medewerkers. Het is de perfecte manier om uw merk te promoten. In de wereld van zakelijke relatiegeschenken en branding is dit concept de laatste jaren sterk in opkomst. Wacht niet langer en doe mee met deze trend. Begin vandaag nog met het bedrukken van de wikkel van uw eigen chocolade met uw logo! 

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Chocolade met logo Tony

Hoe kan ik mijn chocolade met logo bedrukken?

Het is erg eenvoudig om uw eigen wikkel van uw chocolade te ontwerpen en bedrukken met uw logo of merknaam. Hieronder hebben we alle stappen voor u op een rij gezet:

  1. Kies uit Merci Chocolade of Tony Chocolonely
  2. Open de bijbehorende Online Editor
  3. Open één van onze thema’s of upload direct uw eigen foto’s of logo
  4. Voeg eventueel een persoonlijke tekst of andere decoraties toe
  5. Sla uw project tussentijds op of bestel direct

Naast het ontwerpen in de Online Editor, kunt u uw chocolade ook ontwerpen in uw eigen ontwerpsoftware, zoals bijvoorbeeld InDesign. Houd hierbij rekening met onze aanleverspecificaties. Op de Tony Chocolonely en Merchi Chocolade pagina's kunt u diverse InDesign templates vinden, zodat u er zeker van bent dat uw bestand de juiste afmetingen heeft.

Ontwerp uw Merci Chocolade
Chocolade met logo opdruk

Snelle levering van uw chocolade met logo

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw chocolade met logo zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle levertijden bieden. 

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Ontwerp uw Tony Chocolonely
Chocolade met logo bedankt