Transparante roll-up banner

  • Lichtgewicht en snel op te zetten
  • Inclusief gratis draagtas
  • In drie verschillende formaten
v.a. € 28,90 - € 34,00 per stuk
Product samenstellen

Een transparante roll-up banner kunt u eenvoudig gebruiken als preventiescherm in bijvoorbeeld een kantoor, winkel, wachtruimte of schoonheidssalon. Deze roll-up banners worden geleverd in een premium cassette. Deze cassette is afgewerkt met aluminium en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Daarnaast heeft de banner twee aluminium poten, waardoor deze stevig blijft staan. De banner wordt tevens geleverd met gratis draagtas.

Product samenstellen

Direct uw transparante roll-up banner samenstellen

Omschrijving

Wat is een transparante roll-up banner?

Een transparante roll-up banner kan gebruikt worden als preventiescherm of transparant afscheidingswand. Deze kunt u bijvoorbeeld op kantoor neerzetten tussen verschillende bureaus, in uw restaurant tussen de verschillende tafeltjes, of bijvoorbeeld in een wachtruimte. Hiermee verkleint u de kans dat medewerkers of klanten elkaar kunnen besmetten.

De transparante roll-up banner is eenvoudig op te zetten en weer in te klappen. Daarnaast zijn de banners snel en gemakkelijk schoon te maken, waardoor u deze gedurende een lange tijd kunt gebruiken en niet hoeft te vervangen.

Materiaal en formaten

De banner is gemaakt van transparant PET film. Dit is een zeer stevig materiaal, waardoor uw preventiescherm niet snel kapot zal gaan. Ook is dit materiaal glad, waardoor het eenvoudig met een doekje is schoon te maken. Met dit materiaal bent u verzekerd van een duurzaam preventiescherm.

De transparante roll-up banners van Drukwerknodig zijn beschikbaar in de volgende formaten:

  • 85 x 200 centimeter
  • 100 x 200 centimeter
  • 120 x 200 centimeter

Levering

De standaard levertijd van een transparante roll-up banner is 3 werkdagen (incl de bezorgdag). Heeft u uw preventiescherm eerder nodig? Dan kunt u ook kiezen voor een spoedlevering. Voor een spoedlevering geldt een levertijd van 2 werkdagen. Indien u de banner nog eerder nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Formaten

Formaten

Formaat vanaf
1000 x 2000 mm 49,00
1200 x 2000 mm 53,00
850 x 2000 mm 34,00

Opties

Opties

Casette Beschrijving
Premium roll-up banner De premium roll up banner is afgewerkt met aluminium en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 2 stevige poten, ook gemaakt van aluminium.
Budget roll-up banner De budget roll up banner is afgewerkt met plastic zijkanten en heeft een aluminium stok aan de achterzijde. Deze roll up banner heeft 1 poot in het midden, gemaakt van plastic.
Materiaalsoort Beschrijving
Transparant PET film -
Bedrukking Beschrijving
Geen bedrukking Geen bedrukking.
Ontwerp Beschrijving
Transparant -

Levering

Levering

Productiemethode Verwachte levertijd*
Normaal 3 werkdagen

*Waarvan één werkdag levering