Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Digitaal kaarten maken

Wilt u digitaal kaarten maken? Dat kan bij ons, bij Drukwerknodig. U kunt namelijk eenvoudig via onze handige Online Editor in een paar stappen uw eigen digitale kaarten maken. Indien u al een ontwerp voor op de kaart heeft is het ook mogelijk om een PDF-bestand aan te leveren. Deze kunnen wij dan voor u drukken op een kaart.

 • Gevouwen, ongevouwen of in vorm
 • Kleine oplages mogelijk
 • Eigen ontwerp
 • Zelf kaarten maken in onze Online Editor
Kaarten maken
digitaal kaarten maken

Online digitaal kaarten maken

Bij Drukwerknodig kunt u digitaal kaarten maken online. U kunt ze zelf ontwerpen via onze handige online ontwerp-tool genaamd de Online Editor. Hier kunt u eenvoudig een eigen ontwerp maken voor op uw kaarten. In de Online Editor kunt u foto’s, logo’s, namen en teksten toevoegen. Daarnaast bieden wij verschillende thema’s aan die u kunt gebruiken voor uw ontwerp. Zo kunt u zonder enige kennis van vormgeving zelf snel en gemakkelijk een ontwerp maken voor op uw kaarten.

Als u gebruik maak van een andere ontwerp-tool of als u al een ontwerp heeft, is dat geen probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw creatie. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties van het bestand. Zo kunnen wij direct aan de slag met het drukken van uw kaarten!

Kaarten maken
digitaal kaarten drukken

Digitaal kaarten maken en drukken

U kunt bij Drukwerknodig kiezen uit verschillende soorten kaarten. De drie kaarten waaruit u kunt kiezen zijn:

 • Gevouwen kaarten
 • Ongevouwen kaarten
 • Ronde kaarten

Zodra u de juiste soort kaart gekozen heeft kunt u een geschikt formaat kiezen. Als u de kaart samengesteld heeft, kunt u een ontwerp maken in de Online Editor. Zo kunt u uw kaarten digitaal volledig naar wens maken.

Kaarten maken
digitaal kaarten maken en bestellen

Hoe kan ik digitaal kaarten maken?

In een paar simpele stappen kunt u bij Drukwerknodig digitaal kaarten maken. Volg de onderstaande stappen en kom zo tot uw unieke kaarten!

 1. Open onze Online Editor
 2. Upload uw foto’s of PDF-bestanden
 3. Plaats uw foto op de kaarten en maak deze volledig naar wens
 4. Voeg eventueel teksten, cliparts en filters toe
 5. Klaar? Voeg uw ontwerp toe aan de winkelwagen
 6. Kies uit verschillende afwerkingen en rond de bestelling af
Kaarten maken
digitaal kaarten bedrukken

Levertijden en service

Wilt u weten wanneer u uw bestelde kaarten in huis kunt verwachten? Bekijk dan hier onze actuele levertijden. Wilt u uw kaarten sneller in huis hebben? Dat kan met de spoedleveringsoptie. In dat geval worden uw kaarten nog sneller gedrukt en verzonden!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de klantenservice van Drukwerknodig. Zij staan altijd klaar om u te helpen en om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ze opnemen per telefoon, mail of via de online chat rechtsonder in uw scherm.

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,03 - € 2,05 per stuk
tafelkaarten-bedrukken

Tafelkaarten

v.a. € 0,77 - € 4,52 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk