Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Document printen

Heeft u thuis geen printer en wilt u online een document laten printen en inbinden? Zoek dan niet verder, bij Drukwerknodig kunt u heel gemakkelijk uw documenten laten drukken. U heeft de keuze uit een groot aantal inbindmethodes zoals; hardcoversoftcoverWire-O maar losbladig een document laten printen kan natuurlijk ook gewoon!

Harde stevige kaft

Flexibele stevige kaft

Harde kaft + metalen spiraal

Metalen spiraal

Hoe print ik online mijn document?

Het online afdrukken van een document is bij ons zo gedaan. Volg deze paar simpele stappen en u heeft uw document binnen no-time op de deurmat!

  1. Kies de gewenste inbindmethode
  2. Maak een keuze uit de verschillende formaten en opties
  3. Rond de bestelling af
  4. Upload uw bestand

Nadat u het bestand heeft geüpload gaan we meteen voor u aan de slag! In veel gevallen heeft u het document de volgende werkdag al in huis! Bekijk onze levertijden pagina voor de actuele levertijden.

*Lees eerst even de aanleverspecificaties door voor dat u een bestelling plaatst!


Wat voor inbindwijzes bieden jullie aan?

Doordat wij al jaren actief zijn in de drukwerkbranche en ons gespecialiseerd hebben in het produceren van boeken/documenten hebben we een groot aantal opties en afwerkingen om uw document de uitstraling te geven die het verdiend. U kunt kiezen uit de onderstaande inbindmethodes:

- Inbinden met een Wire-O (ook wel ringband of spiraal genoemd)

Een Wire-O is bij ons de meest gekozen optie voor het inbinden van een document. De vellen worden geperforeerd en voorzien van een metalen ringband. U kunt kiezen uit drie verschillende kleuren Wire-O dat zijn; wit, zwart en de standaard metalen kleur. U kunt er ook voor kiezen om eeen transparant vel aan de voor- en achterkant toe te voegen.

- Inbinden als hardcover

Wilt u een luxe uitstraling geven aan uw document? Kies dan voor onze hardcover inbindmethode! Uw document wordt garenloos ingebonden en voorzien van een harde bedrukbare kaft. U kunt er zelfs nog voor kiezen om de kaft te voorzien van een linnen of leren afwerking.

NIEUW: U kunt tegenwoordig ook kiezen voor onze hardcover Wire-O dit is een Wire-O met een harde duurzame kaft.

- Inbinden als een softcover

De softcover inbindmethode lijkt erg op die van een hardccover, het document wordt garenloos ingebonden en vervolgens voorzien van een stevige doch flexibel omslag.

- Inbinden met nietjes

Dit is onze voordeligste inbindwijze, uw document wordt voorzien van twee nietjes in de rug.

Losbladig

Dit is natuurlijk geen inbindmethode maar wordt wel vaak gekozen bij het drukken van een document. U upload uw bestand en wij drukken het voor u af, u kunt er tevens voor kiezen om het document te voorzien van boorgaten zodat het in een multomap kan.
 

Eigen drukkerij

Wij beschikken over onze eigen interne drukkerij, onze documenten worden gedrukt op één van onze state-of-art drukpersen. Drukwerknodig is de eerste drukkerij in de Benelux die beschikt over de nieuwste Kodak Nexfinity pers, deze pers haalt de best mogelijke drukkwaliteit en is ook nog eens een stuk minder belastend voor het milieu dan vergelijkbare drukpersen. Hierdoor print u bij ons niet alleen documenten van de best haalbare kwaliteit maar denkt u ook nog om het milieu.

document-drukken