Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Dozen bedrukken

U kunt nu allerlei soorten dozen bedrukken bij Drukwerknodig! Verzenddozen in allerlei formaten, dozen om spullen in te bewaren en dozen die functioneren als cadeauverpakking. Voor alle gelegenheden bieden wij u de perfecte verpakking met premium drukkwaliteit.

  • Verschillende formaten en vormen
  • In kleine én grote oplages
  • Full color bedrukt met eigen ontwerp
  • Maatwerk en spoedlevering mogelijk
Verzonddozen bedrukken
dozen-bedrukken

Doos laten bedrukken

Uw doos laten bedrukken kunt u doen met een ruime keuze in formaten. Drukwerknodig biedt 4 soorten dozen aan waar u binnen de gekozen soort ook weer keuze heeft uit allerlei maten en vormen. U kunt kiezen uit de volgende 4 soorten dozen:

U kunt deze dozen bedrukken voor allerlei doeleinden. Wilt u een kleine cadeauverpakking voor een sieraad of een waardecheque? Dan zijn gondeldoosjes erg geschikt. Wilt u liever grote pakketten verzenden, bedrukt of onbedrukt kunt u het beste kijken bij verzenddozen (ook brievenbuspakketjes). Ook doosjes in vormen zijn leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld een cadeauverpakking of als opbergverpakking. Dozen bedrukken doet u helemaal naar eigen wens bij Drukwerknodig!

dozen-bestellen

Maatwerk

Een doos laten bedrukken kunt u bij ons in veel vormen en maten doen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u graag een andere vorm of maat wilt. Heeft u speciale wensen of wilt u iets dat u niet terugvindt op onze website? Neem contact met ons op. Onze professionals denken graag mee met uw creatieve concept. Er is veel mogelijk bij Drukwerknodig!

dozen-laten-bedrukken

PDF aanleveren

Om verzekerd te zijn van een goed eindresultaat is het belangrijk dat u goed let op onze aanleverspecificaties. Dozen bedrukken doen wij uiteraard met de beste kwaliteit, maar door een goede PDF aan te leveren zal het bestelproces ook nog eens heel soepel verlopen.

Wilt u, ondanks dat u goed naar de specificaties heeft gekeken, toch nog een extra controle van een van onze professionals? Dat kan! U kunt ervoor kiezen om uw PDF door onze specialisten te laten controleren. U krijgt dan feedback terug gestuurd en kunt uw PDF aanpassen. Zo komen wij samen met u tot het beste resultaat!

dozen-printen

Levertijden en service

Uw dozen laten bedrukken en bezorgen doet u het snelst bij Drukwerknodig. Wij hanteren de snelste levertijden en zelfs sneller dan de concurrent! U kunt uitgaan van 3 werkdagen levertijd wanneer u dozen bij ons besteld. Kunt u niet wachten op uw bestelling? Dan kunt u kiezen voor de spoedlevering en zal uw bestelling al in 2 werkdagen geleverd worden.

Bij deze snelle service en onze hoge kwaliteit hoort natuurlijk een vriendelijke klantenservice. Heeft u onduidelijkheden of komt u ergens niet uit? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice en zij helpen u graag verder. U kunt ons per telefoon, e-mail en de chat hieronder in het scherm bereiken.

dozen-ontwerpen