Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Drukwerk posters

Drukwerkposters nodig? Snel en goedkoop? Bij Drukwerknodig bent u aan het juiste adres! Wij printen posters snel, voordelig en kwalitatief hoogwaardig in onze eigen digitale drukkerij!

  • Keuze uit veel verschillende papiersoorten en afwerkingen
  • In kleine en grote oplages, al vanaf 1 stuk!
  • Uitstekende kwaliteit
  • Razendsnel geleverd!
Posters afdrukken!
drukwerk-posters

Drukwerk posters

Posters zijn het promotiemiddel bij uitstek: snel, voordelig en altijd het gewenste resultaat. Uiteraard zeer geschikt ter promotie van acties, reclames of aanbiedingen, maar ook als wanddecoratie of om in te lijsten natuurlijk! 

Zoekt u een kleine poster op A4 format of juist een grootformaat Abri-poster voor in een bushokje? Bij Drukwerknodig bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u goedkoop drukwerk posters in zowel grote als kleine oplages laten printen. Wij drukken posters zeer voordelig al vanaf 1 stuk! 

posters-drukken

Voordelig posters drukken

Posters bestellen bij Drukwerknodig is heel eenvoudig. Ontwerp uw eigen poster en kies voor één van onze standaardformaten of selecteer maatwerk indien u een afwijkend formaat wenst. Kies vervolgens het type bedrukking, de papiersoort en een afwerking. Wij printen uw posters snel, voordelig en professioneel! 

Kies bijvoorbeeld voor een van onze standaardformaten:

  • 700x 1000mm
  • A0
  • A1
  • A2
  • A3
  • A4

Maar natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem! Met behulp van onze handige online editor maakt u snel en eenvoudig een eigen ontwerp. Upload uw afbeelding en voeg eventueel tekst, een template of decoraties toe. Sla uw project op om er later verder aan te werken of ga meteen door met bestellen. Wij nemen uw order vervolgens gelijk in productie.

Hoe hoger de oplage, hoe voordeliger de prijs. Voor grote oplages maken wij graag een offerte op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

posters-bestellen

Drukwerknodig.nl: hét online adres voor al uw drukwerk

Omdat we bij Drukwerknodig al uw drukwerk posters printen in onze eigen digitale drukkerij, hebben we volledig zicht op het productieproces en staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, scherpe prijzen en snelle levertijden.

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Onze vriendelijke klantenservice staat voor u klaar en helpt u direct verder! Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

posters-ontwerpen