Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Duurzame architectenboeken

Werkt u bij een architectenbureau dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Bij Drukwerknodig delen we uw mening en zetten we ons in om ons productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Wij geloven dat uw boeken niet alleen uw projecten helder en mooi kunnen tonen, maar ook een bijdrage kunnen leveren aan een beter milieu.

Op deze pagina leest u meer over onze milieuvriendelijke processen en hoe wij uw architectenbureau op een groene en goede manier kunnen presenteren, van visitekaartjes tot luxe architectenboeken.

  • Ecologisch verantwoord🌱
  • Luxueuze uitstraling
  • Verschillende maatwerk opties beschikbaar
  • Hoge volumekorting
Architectenboeken maken
Duurzame architectenboeken

Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid🌱

Onze visie is om innovatie, kwaliteit en duurzaamheid te integreren binnen onze online drukkerij. Zo bieden wij een uitgebreid assortiment aan duurzame boekwerken, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en op een milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. 

Bij Drukwerknodig maken wij uitsluitend gebruik van de nieuwste drukmachines die op een lagere temperatuur produceren, hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat de CO2-uitstoot met 30 tot 50% gereduceerd wordt. Ook streven we naar een minimalisatie van afval, door te recyclen en knutselboxen aan te bieden aan verschillende scholen in Nederland. Daarnaast zijn al onze bestellingen en verpakkingen vervaardigd van gecertificeerd, duurzaam karton. Door onze bezorging te optimaliseren met afhaalpunten en samen te werken met milieuvriendelijke leveranciers, zetten we ons in voor een minimale CO2-uitstoot, van productie tot aflevering bij de klant.

Productieproces boek drukken

Ecolabels van Drukwerknodig

Met de onderstaande labels waarborgen wij een milieuvriendelijke productie van uw drukwerk:

  • Carbon CO2 Neutral: Bij onze productie minimaliseren we de uitstoot van koolstofdioxide.
  • TCF: Voor onze producten wordt uitsluitend papier gebruikt dat volledig zonder chloor is gebleekt, waardoor schadelijke milieueffecten worden verminderd.
  • Blauer Engel: Dit Duitse milieukeurmerk certificeert dat onze producten voldoen aan hoge normen voor milieuvriendelijkheid en gebruiksveiligheid.
  • Nordic Swan: Dit Scandinavische eco-label bevestigt dat onze producten voldoen aan strenge milieucriteria gedurende de gehele levenscyclus.
  • EU Ecolabel: Een Europees keurmerk dat onze inzet voor duurzaamheid en milieubescherming benadrukt middels strikte ecologische criteria.
  • FSC-certificering: Het overgrootte gedeelte van de materialen die wij gebruiken zijn gecertificeerd door de FSC.
Duurzaamheid label

Projectboek maken

Met een projectboek verzamelt, organiseert en presenteert u gemakkelijk alle relevante informatie over een specifiek project, zoals technische details, bouwtekeningen, budgetten, planningen en andere essentiële documentatie voor ontwerp, bouw of beheer. Met een projectboek creeërt u de perfecte professionele presentatie van uw projecten. Daarnaast is een projectboek, gedrukt door Drukwerknodig, van onschatbare waarde voor presentaties aan potentiële investeerders, het werven van nieuw talent en het managen van lopende projecten.

De boeken bevatten niet alleen technische informatie, maar ook de essentie van uw visie, expertise en identiteit. Met het gebruik van adembenemende afbeeldingen en gedetailleerde teksten vormen de projectboeken van Drukwerknodig de perfecte basis voor het versterken van uw creatieve visie en uw professionele portfolio. 
 

Projectboek maken
Projectboek maken

Presentatieboeken bedrukken

Presentatieboeken zijn niet alleen een middel om uw projecten te tonen; ze zijn een afspiegeling van uw professionaliteit en creatieve visie. Wij bij Drukwerknodig begrijpen dat presentatieboeken een cruciale rol spelen bij het overtuigen van potentiële klanten en het winnen van nieuwe opdrachten.

Of het nu gaat om conceptuele presentatieboeken of de portfolio presentatieboeken, met gebruik van de nieuwste druktechnieken kunnen wij de kwaliteit leveren die vakmanschap en functionaliteit bieden. Dit in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en verschillende afwerkingen zorgen wij ervoor dat uw boek een professionele uitstraling heeft die uw werk op de best mogelijke manier presenteert.

Daarnaast begrijpen we het belang van personalisatie. Om deze reden bieden we een scala aan aanpasbare opties, variërend van duurzame materiaalkeuze tot afwerkingsdetails, zodat uw presentatieboek perfect aansluit bij uw stijl en merkidentiteit.
 

Presentatieboek bedrukken
Presentatieboeken bedrukken

Portfolioboek maken

De portfolioboeken van Drukwerknodig vervullen een krachtige rol bij het presenteren van uw bedrijf en uw werkzaamheden. Met onze uitgebreide mogelijkheden in formaten en afwerkingen maakt u gemakkelijk uw portfolioboek volledig uniek. 

Naast unieke personalisatiemogelijkheden staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Zo beperken we het gebruik van chemische stoffen in ons productieproces en streven we naar een minimalisatie van afval. Daarnaast hebben we onze verpakkingsprocessen aangepast om plastic te verminderen en gebruiken we duurzame kartonverpakkingen, wat in lijn ligt met ons streven naar een groenere verzendmethode.

Portfolioboek maken
Portfolioboek maken

Monsterbox aanvragen

Benieuwd naar onze materialen en afwerkingen? 

Vraag eenvoudig een samplebox aan en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden die wij bieden. De monsterbox bevat een geselecteerde collectie van milieuvriendelijke materialen, zodat u de verschillende texturen, afwerkingen en kwaliteiten kunt ervaren. Dit helpt u om een weloverwogen keuze te maken voor uw projecten en zorgt ervoor dat uw eindresultaat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook duurzaam is.
 

Monsterbox aanvragen
Monsterbox aanvragen

Al meer dan 20 jaar partner

Bij Drukwerknodig staan we met ruim 250 werknemers al meer dan 20 jaar lang klaar voor diverse architectenbureaus in Nederland. Met een uitgebreide productievloer van 14.000 vierkante meter hebben wij elke ruimte zo efficiënt mogelijk ingericht om een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van drukwerk.

Één van onze kernwaarden is duurzaamheid. Daarom investeren wij voortdurend in milieuvriendelijke technologieën en processen, zodat onze productie minimale impact heeft op het milieu. Zo kunt u niet alleen vertrouwen op kwalitatief drukwerk, maar ook drukwerk dat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Ons team