Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foamboard bedrukken

Een foamboard bedrukken met uw eigen foto of ontwerp doet u bij Drukwerknodig. Met onze nieuwste drukpersen streven wij naar continu de hoogste kwaliteit. Naast diverse maten, kunt u ook contoursnijden in uw foamboard. Creëer zelf een ontwerp in onze gratis Online Editor!

 • Optioneel zwevend ophangsysteem bijgeleverd
 • Stevig en licht materiaal met lange levensduur
 • Verschillende maten en contoursnijden mogelijk
 • Haarscherpe details en kleuren
Begin meteen!
foamboard-bedrukken

Foamboard kopen

U kunt uw foamboard kopen en ontwerpen bij Drukwerknodig. Onze gratis Online Editor maakt het mogelijk om ook zonder vormgevingskennis een mooi ontwerp te maken. U kunt natuurlijk ook zelf een PDF aanleveren hiervoor. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een zwevend ophangsysteem of een ezel (staander) erbij te bestellen om uw foamboard mooi te kunnen presenteren.

Het foamboard is gemaakt van een stevige witte kunststofplaat (ook wel PVC genoemd) die waterbestendig is. Door de stevige en egale structuur is het een erg geschikt materiaal om op te drukken. De kleurechtheid is erg hoog en de details zijn scherp en helder. Daarnaast reflecteert een foamboard niet en is het ook nog eens UV-bestendig.

faomboard-printen

Opties voor uw product

Een foamboard bedrukken brengt meerdere opties met zich mee in het bestelproces. U kunt naast verschillende formaten ook kiezen uit de dikte van het materiaal, de bedrukking en ga zo maar door.

De formaten waar u uit kunt kiezen zijn als volgt:

 • 700 x 1000 mm
 • A0
 • A1
 • A2
 • Maatwerk, zelf invoeren (breedte tussen 10 en 122 cm, hoogte tussen 10 en 244 cm)

U kunt verder kiezen uit de volgende opties

 1. Dubbelzijdig full color (4/4) of enkelzijdig full color (4/0)
 2. 5mm foamboard of 3 mm foamboard
 3. Zwevend ophangsysteem of geen ophangsysteem
 4. Contoursnijden of geen contoursnijden
 5. Met ezel (staander) of zonder ezel (staander)
foamboard-bestellen

PDF aanleveren of Online Editor?

U kunt ervoor kiezen om uw ontwerp via een PDF aan te leveren of deze op te maken in onze gratis Online Editor. Als u beschikt over InDesign of andere ontwerpprogramma’s en hier ook in thuis bent, kunt u ervoor kiezen om zelf een PDF aan te leveren. Let u hierbij op onze aanleverspecificaties. Mocht u deze toch nog graag een keer gecontroleerd hebben door een professional dan kan dat! Kies dan voor de optie: PDF laten controleren.

Bent u iets minder thuis in vormgevingsprogramma’s?  U kunt dan gebruik maken van onze Online Editor. Het gebruik ervan is gratis en erg gemakkelijk. Met behulp van thema’s en sjablonen kunt u snel en professioneel een ontwerp maken. U doet dit al in de volgende stappen:

 1. Open de Online Editor en kies een formaat naar keuze
 2. Voeg de gewenste foto’s, sjablonen en/of tekst in
 3. Sla uw project op voor later of ga meteen naar bestellen
 4. Bestel uw foamboard en wij nemen deze direct in productie!
foamboard-drukken

Levertijden en service

Wanneer u bij Drukwerknodig bestelt, heeft u gegarandeerd de snelste levertijden. Zelfs sneller dan de concurrent! Een foamboard bedrukken en leveren kost 3 werkdagen. Kan dat sneller? Ja dat kan sneller! Kies voor de spoedlevering en uw foamboard wordt met 2 werkdagen geleverd.

Bij Drukwerknodig gaat het niet alleen om het eindproduct, maar ook om het proces ernaartoe. Wij vinden service dan ook erg belangrijk. Onze vriendelijke klantenservice helpt u maar al te graag met uw vragen en onduidelijkheden. Wij zijn te bereiken via de telefoon, e-mail en de chat onderin het scherm.

foamboard-laten-bedrukken