Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto afdrukken 30x40

Wilt u een mooie foto voor in uw wachtkamer, kantoor of voor privé gebruik? Een foto afdrukken op 30x40 formaat doet u met de beste kwaliteit bij Drukwerknodig!

  • De beste drukkwaliteit
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gemakkelijk zelf te maken in de Online Editor
  • De snelste levertijden
Druk je foto direct af!
foto-afdrukken-30x40

Drukwerknodig, wie?

Drukwerknodig is onderdeel van Chris Russell BV. Dit is een full service reclamebureau met meer dan 25 jaar ervaring in ieder soort drukwerk. Wij zijn de trotse eigenaar van ons eigen productiecentrum. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit, de snelste levertijden en de optimale service garanderen.
Ook maatwerk is bij ons mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan proberen we samen tot het gewenste resultaat te komen.

foto-printen-30x40

Ruim assortiment!

Een foto afdrukken 30x40 kan op vele materialen. Wilt u een foto op canvas? Dit is mogelijk! Daarnaast bieden we nog vele andere wanddecoraties aan:

Daarnaast bieden we nog vele andere producten aan! Ook bij een fotovergroting kunt u een foto afdrukken 30x40! U kunt ook bij ons terecht voor fotoboeken, bierviltjes, agrenda’s, kaarten en nog veel meer!

foto-bestellen-30x40

Foto laten afdrukken

Heeft u al een ontwerp gemaakt? Lever de PDF dan aan volgens de aanleverspecificaties en wij gaan direct voor u aan de slag! Twijfelt u of uw PDF wel voldoet aan de aanleverspecificaties? Laat hem door ons controleren! Zo krijgt u altijd uw product naar eigen wens.

Heeft u nog geen ontwerp? U kunt eenvoudig een eigen project aanmaken in onze Online Editor. Doorloop de volgende stappen:

1.       Open de Online Editor

2.       Upload de afbeelding die u afgedrukt wilt hebben

3.       Voeg eventueel tekst toe

4.       Sla uw project op of rond het bestelproces af en u bent klaar

foto-ontwerpen-30x40

De snelste levertijden

Heeft u uw bestelling voor 12:00 uur geplaatst, dan ontvangt u uw product 3 werkdagen later al! Zit er meer haast achter? Kies dan voor een spoedlevering! Uw bestelling zal dan gedrukt en geleverd worden binnen 2 werkdagen.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Laat het onze klantenservice weten! Zij helpen u graag direct verder.

foto-drukken-30x40