Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto afdrukken groot formaat

Wilt u meer sfeer creëren in uw wachtruimte? Een foto afdrukken op groot formaat doet u eenvoudig en snel bij Drukwerknodig! Altijd de snelste levertijden, de beste service en de hoogste kwaliteit.

  • Hoge kleurechtheid
  • De snelste levering van Nederland
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Spoeddruk is mogelijk
Bekijk het assortiment
foto-afdrukken-groot-formaat

Wie zijn wij?

Drukwerknodig is onderdeel van Chris Russell BV. Dit is een full service reclamebureau met meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk. Met meer dan 120 werknemers proberen we altijd boven de verwachtingen van de klant uit te streven.

Wij zijn de trotse eigenaar van een eigen productiecentrum. Wij produceren ieder product van begin tot eind helemaal zelf. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit, de snelste levertijden en de optimale service garanderen. Er wordt geen enkel product verstuurd zonder een kwaliteitscontrole.

afdrukken-foto-groot-formaat

Ruime keuze foto’s afdrukken

Foto’s afdrukken kan op vele verschillende materialen. Foto afdrukken groot formaat wordt meestal gedaan als wanddecoratie. Wij bieden vele opties! Wilt u een poster afdrukken of gaat u toch voor een foto op plexiglas? Alles is mogelijk bij Drukwerknodig! U kunt bij wanddecoraties kiezen uit de volgende materialen:

Daarnaast bieden we nog een aantal andere manieren om uw foto’s te bestellen:

groot-formaat-foto-laten-afdrukken

Foto bestellen

U kunt in een aantal stappen al uw foto afdrukken op groot formaat:

Open onze Online Editor

Upload de afbeelding die u afgedrukt wilt hebben
Voeg eventueel tekst toe
Rond uw bestelling af en u bent klaar!

Wanneer u al een PDF heeft, kunt u deze ook bij ons aanleveren. Zorg er wel voor dat deze voldoet aan de aanleverspecificaties! Twijfelt u of dit het geval is? Laat uw PDF dan door onze professionals controleren om gezamenlijk tot het beste drukresultaat te komen.

foto-groot-laten-printen