Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto op doek laten drukken

Een prachtige foto op doek laten drukken doet u voordelig bij Drukwerknodig. U heeft de keuze uit allerlei materialen en formaten. Wilt u maatwerk? Ook dit is mogelijk! Met hoge kwaliteit en de nieuwste drukpersen wordt uw foto op doek perfect voor u gedrukt!

 • Direct zelf opmaken in de Online Editor
 • Hoge kwaliteit en kleurechtheid
 • UV- en waterbestendig
 • Spoedlevering mogelijk
Begin meteen!
foto-op-canvas-laten-drukken

Foto op doek printen

Uw foto op doek printen kunt u doen voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit linnendoek is gemaakt van 100% katoen en is daardoor een duurzaam product. Daarnaast wordt het met de hand gespannen op een houten raam. Dit zorgt voor een uniek aandenken aan uw foto op doek.

Naast een foto op doek laten drukken kunt u ook een foto op andere materialen laten drukken. U kunt dan kiezen uit dibondforexkurkplexiglas of een tegeltje

foto-op-doek-laten-drukken

Productspecificaties

Wanneer u een foto wilt bestellen op doek heeft u verschillende opties bij het doorlopen van dit proces. U kunt ervoor kiezen uw doek op een houten frame van 2 cm of 4 cm dik te laten spannen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende formaten, deze zetten wij voor u op een rijtje:

 • 20 x 30 cm / 30 x 20 cm
 • 30 x 40 cm / 40 x 30 cm
 • 40 x 40 cm
 • 40 x 60 cm / 60 x 40 cm
 • 60 x 60 cm
 • 60 x 90 cm / 90 x 60 cm
 • 90 x 30 cm (geschikt voor panorama)
foto-op-doek-maken

Foto op doek maken online

Uw foto op doek maken kunt u doen door een PDF aan te leveren volgens onze aanleverspecificaties. Deze kunt u optioneel laten checken door onze professionals voor het beste resultaat. U kunt er ook voor kiezen onze gratis Online Editor te gebruiken. U maakt dan gemakkelijk uw ontwerp op in ons gratis online programma waar u op een simpele manier met sjablonen en thema’s een professioneel ontwerp kunt maken. U kunt dat doen in een paar eenvoudige stappen:

 1. Open de Online Editor en kies een formaat naar wens
 2. Voeg de gewenste afbeelding(en) toe aan het doek
 3. U kunt ervoor kiezen tekst en sjablonen toe te voegen
 4. Sla uw project op voor later of bestel meteen uw foto op doek, deze zal u spoedig thuis krijgen
foto-laten-drukken-op-doek

Service en levertijden

Drukwerknodig heeft een erg vriendelijke en snelle klantenservice. Er wordt gestreefd naar topkwaliteit en daar hoort dan vanzelfsprekend ook de beste service bij. Wij doen dit geheel vanuit ons eigen bedrijf en kunnen u zo snel helpen. U kunt ons bereiken via de telefoon, de e-mail en de chat rechtsonder in uw scherm.

De levertijden zijn snel. U kunt uw pakketje met uw foto op doek al in 3 werkdagen op het gewenste adres verwachten. Kunt u écht niet wachten? Onze spoedlevering kan zelfs in 2 werkdagen leveren!