Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto op doek

Foto op doek bedrukken? Bij Drukwerknodig kunt u uw foto op doek drukken in de hoogste kwaliteit. Met de hoge kleurechtheid en de standaard premiumkwaliteit van de bedrukking komt uw foto op het allerbeste uit! We printen uw afbeelding op topkwaliteit premium doek, waardoor de kleuren en details van uw afbeelding optimaal tot hun recht komen. De canvas wordt gemaakt van 100% katoen is en duurzaam en tevens UV- en waterbestendig. Ga voor 100% kwaliteitsgarantie en laat uw foto op doek drukken bij Drukwerknodig!

  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Razendsnel geleverd
  • Makkelijk te maken
  • Spoedlevering mogelijk

Fotodoek drukken

Fotodoek drukken met uw favoriete foto of kunstwerk? Door de verschillende maten zijn veel soorten foto’s af te drukken op een fotodoek. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een landschapsfoto op een liggend formaat of een panorama foto bij het formaat 90x60cm. Heeft u daarnaast nog een andere wens qua formaat? Dat kan, u kunt kiezen voor een breedte tussen 20cm en 140cm en  een hoogte tussen 20cm en 200cm. 

Foto op doek maken

Een foto op doek maken is erg gemakkelijk door onze eigen Online Editor. Begin direct met het opmaken van uw foto op doek door de Editor te openen. U kunt nu kiezen om uw foto te uploaden en eventueel filters en decoraties toe te voegen aan uw ontwerp. Heeft u uw ontwerp al helemaal klaar? Kies dan voor het uploaden van een pdf-bestand.

Uw maatwerkspecialist!

Bij Drukwerknodig printen we uw foto op doek in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor kunnen optimale kwaliteit, de beste service en snelle levertijden garanderen.Heeft u vragen, speciale wensen, wilt foto’s op doek in een grote oplage bestellen of komt u er niet uit? Onze ervaren klantenservice staat altijd voor u klaar en helpt u direct verder!