Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto op linnen

Foto op linnen is een klassiek fotoproduct! Een foto op canvas of linnen mag bij u niet ontbreken. Het is gemakkelijk en snel te maken bij Drukwerknodig. De Online Editor maakt die mogelijk door de hoge gebruiksvriendelijkheid. Uw product wordt in eigen huis gedrukt waardoor de kwaliteit 100% kan worden gewaarborgd.

  • Hoge kwaliteit en kleurechtheid
  • UV- en waterbestendig
  • Makkelijk te maken
  • Spoedlevering mogelijk
Start direct
Foto op linnen

Linnen foto bedrukken

Wilt u uw kantoor wat opvrolijken met een aantal vrolijke wanddecoraties? Kies dan voor een foto op linnen. Uw foto zal worden gedrukt op hoogwaardige kwaliteit en met premium kleuren. Waar andere drukkerijen gebruikmaken van 6 kleuren voor een foto op linnen, maakt Drukwerknodig gebruik van 12 kleuren. Hierdoor heeft u bij ons gegarandeerd het beste resultaat!

Foto op doek bedrukken?

Een foto drukken op doek of op linnen is simpelweg hetzelfde, alleen wordt het een andere naam gegeven. U kunt kiezen om uw bestanden aan te leveren als pdf-bestand, maar u kunt uw product ook opmaken in de Online Editor van Drukwerknodig. Zo maakt u uw producten gemakkelijke en snel.

Linnen doek personaliseren

In de Online editor kunt u niet alleen een foto toevoegen, u kunt ook nog eens kiezen voor verschillende bewerkingen, zoals teksten decoraties en effecten. Maak uw foto op linnen of canvas bij Drukwerknodig en u heeft gegarandeerd een perfect product om op te hangen in uw zaak of kantoor!