Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto poster afdrukken

Een foto poster afdrukken is erg eenvoudig bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u zelf gemakkelijk een poster samenstellen met foto’s, logo’s en teksten. Indien u al een creatie voor op uw poster heeft is dat geen probleem. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een PDF-bestand met uw ontwerp aanleveren.

 • Hoge kleurechtheid
 • De beste drukkwaliteit
 • Zowel kleine als grote oplages
 • Verschillende afwerkingen mogelijk
Direct posters afdrukken
foto poster afdrukken

Zelf een foto poster afdrukken

Een foto poster afdrukken kan bij Drukwerknodig. Wij bieden u een gratis Online Editor aan waar u zelf uw poster kunt ontwerpen. Indien u geen kennis heeft van vormgeving is dat geen probleem! Wij bieden enkele templates aan die u kunt gebruiken om uw poster te ontwerpen. Aan de templates kunt u uw logo, foto’s en tekst toevoegen. Zo kunt u zonder enige kennis van vormgeving toch uw poster volledig naar uw wens zelf samenstellen.

Indien u gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma of als u al een creatie voor op de poster hebt gemaakt, is dat geen probleem. U kunt ook een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp. Houd wel rekening met de aanleverspecificaties van het bestand. Zo kunnen wij gelijk starten met het drukken van uw foto poster en heeft u deze zo snel mogelijk in huis!

Direct posters afdrukken
zelf foto poster afdrukken

Foto poster afdrukken op verschillende papiersoorten

U heeft bij het maken van een foto poster verschillende papiersoorten waar u uit kunt kiezen. Hieronder hebben we de verschillende soorten papier uitgewerkt:

 • 140 grams wit
 • 210 grams glans
 • 210 grams mat
 • 250 grams gloss fotopapier

Naast de keuze uit de papiersoorten, kunt u ook de afwerking van uw poster kiezen. U kunt kiezen voor een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking en voor een glaslaminaat of matlaminaat afwerking van u poster. Stel uw eigen poster naar wens samen en wij zullen uw poster afdrukken!

Direct posters afdrukken
foto poster afdrukken papiersoorten

Hoe kan ik een foto poster afdrukken?

Een foto poster afdrukken is erg eenvoudig bij Drukwerknodig. Als u de onderstaande stappen volgt kunt u snel en gemakkelijk uw posters laten afdrukken:

 1. Open onze Online Editor
 2. Kies het gewenste formaat
 3. Upload de afbeelding(en) die u afgedrukt wilt hebben
 4. Voeg de tekst van de poster toe
 5. Sla uw project tussentijds op of rond het bestelproces af

Als u al een ontwerp heeft voor op uw poster dan is dat geen probleem. U kunt namelijk uw ontwerp ook aanleveren in de vorm van een PDF-bestand. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties van het bestand.

Direct posters afdrukken
foto poster afdrukken online

Levertijden en service

Wij streven bij Drukwerknodig naar de beste service en optimale levertijden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw producten volledig naar wens bij u te bezorgen. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de telefoon, mail of via de chat rechtsonder in uw scherm.

Als u benieuwd bent wanneer u uw producten kunt verwachten, kunt u hier de actuele levertijden bekijken. Indien u uw producten nog sneller in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de spoedleveringsoptie.

Direct posters afdrukken

Gerelateerde producten

posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
flyers-drukken

Flyers

v.a. € 0,01 - € 1,12 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk