Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto tas

Bent u op zoek naar uw eigen katoenen tas met foto? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen katoenen tas laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerde katoenen tas met foto. Laat direct een katoenen tas met foto bedrukken!

  • 100% katoen
  • Lange hengsels
  • Full-colour bedrukking
  • Makkelijk te ontwerpen
Bedruk direct uw foto tas
foto-tas

Duurzame foto tas

Met uw gepersonaliseerde foto tas zijn plastic tasjes verleden tijd. Hiermee maakt u dus ook een duurzame keuze. Door de hoge kwaliteit van de foto tas gaat je tas ook lang mee. Dit komt omdat er uitsluitend gedrukt wordt op tassen met hoge ‘grammage’.

Een foto tas is een leuk idee voor een cadeau, of gewoon voor jezelf. De tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen en heeft genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen. Door de lengte van de hengsels is de foto tas ook prettig om de schouders te dragen.

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-buiten

Hoe ontwerp ik mijn katoenen tas met foto?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen foto tas met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen foto tas:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-hengsel

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw foto tas zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-ontwerp

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 3,86 - € 7,02 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk