Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto tas

Zoekt u een gepersonaliseerde katoenen foto tas met uw eigen foto's, teksten, logo's en/of afbeeldingen? Bij Drukwerknodig is het eenvoudig om uw eigen ontwerp op een katoenen tas te laten bedrukken. Met uw persoonlijke design creëert u moeiteloos een unieke katoenen tas met foto. Bestel vandaag nog uw bedrukte katoenen tas!

  • 100% katoen
  • Lange hengsels
  • Hoge volumekorting
  • Makkelijk te ontwerpen
Bedruk direct uw foto tas
foto-tas

Uw eigen, duurzame foto tas

Plastic tasjes behoren tot verleden tijd met uw persoonlijk bedrukte foto tas, en maakt u daarom een milieubewuste keuze. De duurzaamheid van de foto tas wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen met een hoge 'grammage'. Hierdoor geniet u langdurig van de kwaliteit van de tas.

Een foto tas is een charmant cadeau-idee, een praktische toevoeging voor uzelf of geschikt als uniek promotiemateriaal. De tas is eenvoudig op te vouwen en mee te nemen, biedt voldoende ruimte voor boodschappen of andere benodigdheden, en de lengte van de hengsels zorgt voor comfortabel dragen over de schouder.

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-buiten

Hoe bedruk ik mijn foto tas?

Het is erg gemakkelijk om uw eigen foto tas te laten bedrukken. Volg onderstaande stappen en bestel vandaag nog uw unieke tas:

  1. Open de pagina van de katoenen tas
  2. Upload uw pdf-bestand
  3. Kies ervoor om uw pdf-bestand te laten controleren door onze drukwerkspecialisten
  4. Tevreden? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-hengsel

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om de notitieboeken met logo zo snel mogelijk te produceren. Doordat we onze eigen drukkerij in huis hebben, kunnen we uiterst snelle productie bieden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat uw bestelling nóg sneller wordt geproduceerd. Bekijk dan onze spoedoptie pagina.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon op 088 – 310 8000, per e-mail via info@drukwerknodig.nl of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Bedruk direct uw foto tas
foto-tas-ontwerp

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mokken-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 2,99 - € 6,65 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk