Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Foto vergroot afdrukken

Wilt u uw meest prachtige foto vergroot afdrukken met de hoogste kwaliteit? Bij Drukwerknodig kunt u uw foto laten afdrukken met de snelste levertijden, hoge kleurechtheid en voordelige prijzen!

  • Hoge kleurechtheid
  • Diverse formaten
  • Ruim assortiment
  • De hoogste drukkwaliteit
Foto vergroot afdrukken
foto-vergroot-afdrukken

Ruim assortiment

Wilt u uw foto in het groot af laten drukken? Een fotovergroting wordt gedrukt op mooi en stevig papier. U kunt er voor kiezen om deze op te hangen aan de muur. U kunt voor de muur echter ook kiezen uit vele verschillende wanddecoraties die wij aanbieden. Wilt u bijvoorbeeld een foto afdrukken voor buiten? Kies dan voor een foto op dibond! Wilt u foto’s bestellen die een mooi diepte-effect creëren? Ga dan voor een foto op plexiglas.

Naast wanddecoratie bieden wij nog vele producten aan, zoals fotoboekenflyersagenda’s en nog veel meer!

foto-afdrukken-vergroot

Foto groot afdrukken

Uw eigen foto in het groot af laten drukken? Dit doet u al in een aantal stappen:

1.       Ga naar de Online Editor

2.       Kies het gewenste materiaal

3.       Upload de afbeelding die u afgedrukt wilt hebben

4.       Voeg eventueel tekst toe aan uw vergrote foto

5.       Rond het bestelproces af en wij gaan direct voor u aan de slag!

Heeft u van tevoren al een ontwerp gemaakt? U kunt natuurlijk uw PDF aanleveren volgens onze aanleverspecificaties! Onze professionals helpen u graag om tot het beste eindresultaat te komen, kies er daarom voor om uw PDF te laten controleren door ons

vergrote-foto-ontwerpen

De snelste levertijden én de beste kwaliteit

Wij zijn de trotse eigenaar van een eigen productiecentrum. Hierdoor produceren wij ieder product van begin tot eind helemaal in eigen huis. Dit is ook de reden waarom wij garant kunnen staan voor de hoogste drukkwaliteit, de optimale service en de snelste levertijden.

Heeft u voor 12:00 uur uw bestelling geplaatst, dan ontvangt u uw product al 3 werkdagen later. Duurt dit u te lang? Dan bieden wij u nog de keuze tot een spoedlevering. Uw vergrote foto ligt dan al binnen 2 werkdagen op het gewenste adres!

foto-bestellen-vergroot