Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Fotoboek drukken

Heeft u een mooi fotoboek gemaakt en kunt u niet wachten met het drukken? Met onze snelle levertijden bent u al binnen een aantal dagen in handen van uw fotoboek! Uw fotoboek drukken doen wij met zorg onze drukkerij en uw fotoboek heeft altijd de beste kwaliteit.

  • Spoedlevering mogelijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Diverse afwerkingsopties
  • Scherpe prijzen
Fotoboek drukken
fotoboek-drukken

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Wij hebben ons eigen productiecentrum. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces in eigen handen en kunnen wij dus de beste kwaliteit garanderen. Ieder product wordt door onze professionals gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer deze niet voldoende is, wordt uw fotoboek herdrukt om zo wél de gewenste kwaliteit te kunnen leveren. Het fotoboek drukken wij met de Kodak Nexpress. Deze machine is milieuvriendelijk en drukt op het hoogste niveau!

fotoboek-printen

Verschillende inbindmogelijkheden

Er zijn veel manieren waarop u uw boek kan laten afdrukken. Wilt u bijvoorbeeld een harde kaft? Ga dan voor een hardcover of hardcover Wire-O fotoboek. Vindt u juist een zachte kaft mooier? Kies dan voor het softcover boek. Daarnaast kunt u ook nog een geniet of Wire-O boek kiezen.

Ook zijn er nog vele papiersoorten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een dubbelzijdig en enkelzijdig full color binnenwerk. Ook kunt u voor dubbelzijdig en enkelzijdig zwart kiezen. Onder het kopje ‘opties’ kunt u nog veel meer keuzes uit papiersoorten vinden.

fotoboek-inbinden

Fotoboek bestellen bij Drukwerknodig

In een aantal stappen bent u al in handen van uw fotoboek:

1.       Lever uw PDF aan

2.       Kies een papiersoort en de gewenste afwerking

3.       U kunt nu bestellen! Wij beginnen direct met het drukken van uw fotoboek.

U kunt uw PDF drukklaar aanleveren, heeft u echter twijfels of het bestand wel aan de aanleverspecificaties voldoet? Laat uw PDF dan door ons controleren. Via de mail krijgt u feedback op het bestand, zo bent u altijd zeker van het optimale resultaat.

fotoboek-bestellen

Levering van uw fotoboek

U heeft uw fotoboek online gemaakt en af laten drukken, maar deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk in handen hebben. Daarom kunt u er bij Drukwerknodig zeker van zijn dat u snel in handen bent van uw gedrukte fotoboek. Voor de actuele levertijden, kunt u hier klikken.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? U kunt altijd terecht bij onze klantenservice. Ons team van professionals helpt u graag verder om samen tot een optimaal drukresultaat te komen!

wire-o-fotoboek