Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Fotoproducten bestellen

Drukwerknodig heeft een gevarieerd aanbod in fotoproducten. Een prachtige foto aan de muur of een mooie spreuk aan de muur in de vorm van een tegeltje? Wij bieden u van het begin tot aan het eind van uw bestelproces de beste service en prijs.

  • Veel formaten, zelfs maatwerk mogelijk!
  • Producten voor binnen én buitengebruik
  • Lange levensduur
  • Snelste bestelling van NL
Bekijk het assortiment
fotoproducten-bestellen

Producten met foto bedrukken

Producten met foto bedrukken kunt u op veel verschillende manieren doen. Wilt u voor in uw wachtkamer een mooie foto? Wellicht is plexiglas dan een goede keuze. Heeft u een prachtig terras maar mist u nog wat versiering? U kunt voor een foto op canvas gaan. Wilt u een leuk relatiegeschenk geven waarbij u belangrijke data alvast invult? Denkt u dan aan een kalender. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast deze voorbeelden kunt u bijna al uw fotoproducten bestellen en voorzien van uw eigen ontwerp. Drukwerknodig heeft een eigen team van IT-specialisten die een Online Editor hebben gemaakt. Deze is gratis voor iedereen te gebruiken op een makkelijke manier. U kiest het product en het gewenste formaat in de Online Editor en kunt meteen beginnen met ontwerpen. Met behulp van sjablonen en thema’s kunt u gemakkelijk zelf een professioneel ontwerp maken.

Wanneer u een fotoproduct wilt bestellen geven wij u hieronder wat opties uit ons assortiment!

Foto op canvas

Foto op dibond

Foto op forex

Fotobehang

Fotoframe

Fotoprints

Fotovergroting

Kalenders

Foto op kurk

Foto op plexiglas

Foto of spreuk of tegeltjes

Foto op textielposter

fotoproducten-drukken

Bestanden aanleveren

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen zelf een ontwerp aan te leveren met een PDF. Als u hiervoor kiest moet u rekening houden met onze aanleverspecificaties. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! Heeft u toch nog het gevoel dat uw PDF niet helemaal klopt of wilt u graag zekerheid hebben voor u een bestelling plaatst? U kunt ervoor kiezen uw PDF te laten controleren door onze professionals! U krijgt dan feedback wanneer iets niet klopt en kunt dit nog aanpassen.

fotoproducten-maken

Levertijden en service

De meest voorkomende levertijd is 3 werkdagen, dit verschilt per product dus bekijkt u goed onze levertijden! Naast onze standaard levering bieden wij u de mogelijkheid nóg sneller uw bestelling te ontvangen met onze spoedlevering. Uw producten zullen dan sneller het productieproces doorlopen!

Heeft u nog een belangrijke vraag of komt u ergens niet uit? Onze vriendelijke klantenservice wilt u maar al te graag verder helpen! U kunt ook bij onze veelgestelde vragen kijken, wellicht kan uw vraag hier al beantwoord worden. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en de chat rechtsonder in het scherm.

fotoproducten-printen