Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Garenloos inbinden

Wilt u een boek garenloos laten inbinden? Dat is bij ons geen probleem, wij hebben een uitgebreide interne drukkerij met een nabewerkingsafdeling. Wij kunnen boeken op twee verschillende manieren garenloos inbinden dit kan als Softcover en als Hardcover

Bij garenloos inbinden wordt het binnenwerk van het boek gebonden door middel van oersterke purlijm door één van onze profesionele inbindmachines. Deze hechtig is zeer duurzaam en is geschikt voor veelvuldig gebruik. 

  • Duurzame inbindmethode
  • Topkwaliteit
  • Zeer snelle levertijden
Bekijk alle boeken
Garenloos inbinden

Garenloos gebrocheerd / Gelijmd gebrocheerd

Bij garenloos gebonden boeken worden de bladen niet door middel van katernen gebonden maar worden de bladen in de rug gelijmd.  Deze manier van inbinden is een stuk goedkoper dan inbinden met garen en is zeer duurzaam en uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik. Wij noemen het garenloos gebrocheerd maar u kan het ook kennen als gelijmd gebrocheerd. 

Wanneer u een boek bij Drukwerk besteld, kunt u kiezen uit verschillende bindwijzen:

  • Hardcover (garenloos): het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft 
  • Softcover (garenloos): het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
  • Hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
  • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
  • Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug
Garenloos inbinden

Afwerkingen naar keuze

Er zijn naast de verschillende bindwijzen ook verschillende papiersoorten te selecteren. U kunt het papiersoort van het binnenwerk zelf kiezen, maar ook het papiersoort van de omslag. Zo print en bindt u uw boek zoals u wilt. Heeft u andere wensen, maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Neem gerust contact op met Drukwerknodig. Wij helpen u graag met uw vragen.

garenloos-softcover