Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Gastenboek drukken

Bent u verloofd en wilt u graag nog goed terug kunnen denken aan welke gasten er uiteindelijk allemaal op de mooiste dag van uw leven zijn geweest? Laat dan de gasten een gelukswens voor jullie opschrijven in je eigen gastenboek. Uw gastenboek drukken doet u eenvoudig en snel bij Drukwerknodig.nl!

  • Snelle levering in Nederland & België
  • Spoedlevering mogelijk
  • De scherpste boekenprijzen
  • Diverse afwerkingen en papiersoorten
Gastenboek drukken
gastenboek-drukken

Hoe moet u een gastenboek drukken?

Bent u bezig met een gastenboek maken? Dan is het al bijna tijd om hem ook daadwerkelijk af te laten drukken. In een aantal stappen kunt u uw gastenboek drukken:

1.       Lever uw PDF aan.

2.       Kies de gewenste afwerking en papiersoort.

3.       Druk op ‘bestellen’ en wij gaan direct voor u aan de slag!

Twijfelt u of uw PDF drukklaar is? Lees dan onze aanleverspecificaties door of laat uw bestand controleren door onze professionals. U zult dan feedback ontvangen via de mail en zo zal uw drukwerk precies gedrukt worden zoals u wilt.

gastenboek-printen

Inbindopties

Voor het perfecte gastenboek wilt u natuurlijk genoeg keuze hebben uit bindingen. Drukwerknodig biedt de volgende inbindmogelijkheden aan tijdens het bestellen: 

·         Hardcover
Meest gekozen is een hardcover boek. Dit is een duuzaam boek ingebonden in een harde stevige kaft. Het omslag is gemaakt van 3-laags sulfaatkarton omvouwen met bedrukt papier en optioneel kan het worden voorzien van mat- of glanslaminaat.

·         Softcover
Een softcover boek heeft een zachte, stevige kaft. Uiteindelijk wordt het boek schoongesneden.

·         Geniet/gebrochuurd
Wij bundelen uw boekje met twee sterke nietjes in de rug. Daarna wordt het gevouwen naar het uiteindelijke formaat.

·         Hardcover Wire-O
Een hardcover Wire-O is een boek waarbij een witte, zwarte of metaal spiraalbinding in een harde kaft wordt geplaatst. Dit heeft een nette uitstraling en heeft een snelle productietijd. 

·         Wire-O
Bij een wire-o boek wordt het papier stevig ingebonden door middel van een metalen ringband- of spiraalbinding. Deze inbindmogelijkheid is geschikt voor een boekwerk met veel bladzijden. 

hardcover-gastenboek

De beste kwaliteit én snelste levertijden

Doordat wij in handen zijn van ons eigen productiecentrum, wordt van begin tot eind ieder onderdeel in het productieproces door onze professionals uitgevoerd. Achteraf wordt ieder product op kwaliteit gecontroleerd. Wanneer een boek niet voldoet aan de kwaliteit wordt deze herdrukt. Zo zult u dus altijd een product ontvangen met de beste kwaliteit!

Bij Drukwerknodig begrijpen we dat u niet kunt wachten met het ontvangen van uw gastenboek. Als u uw boek voor 12:00 uur besteld, heeft u deze 3 werkdagen later al in huis! Wilt u uw boek nog eerder? Kies dan voor een spoedlevering! Uw bestelling zal dan de volgende werkdag al op uw deurmat liggen.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen u graag verder en samen komen we altijd tot een goede oplossing!

gastenboek-met-kwaliteit