Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Gegraveerd wijnglas

Op zoek naar een gegraveerd wijnglas? Deze kunt u vinden bij Drukwerknodig! U kunt eenvoudig een ontwerp in de Online Editor maken voor op een gegraveerd wijnglas. Daarnaast kunt u ook, als u al een ontwerp hebt, een PDF-bestand aanleveren met uw creatie.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • 41 cl
  • Eigen logo en/of naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
Direct wijnglazen graveren
Gegraveerd wijnglas

Gegraveerd wijnglas maken

In onze creatieve Online Editor kunt u in een paar eenvoudige stappen een ontwerp maken voor op uw gegraveerd wijnglas. In de editor heeft u de keuze uit verschillende thema’s die u kunt gebruiken. Kies een leuk thema, pas deze aan naar uw wens met tekst, naam of logo en upload uw ontwerp. Zo kunt u zonder enige kennis van vormgeving een prachtig ontwerp voor op het glas maken!

Indien u al een ontwerp heeft of gebruik maakt van een ander ontwerpprogramma, is dat geen enkel probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw creatie. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties die wij hanteren, zo kunnen wij direct aan de slag met het graveren van uw wijnglas.

Direct wijnglazen graveren
Gegraveerd wijnglas maken

Gegraveerd wijnglas ontwerpen en bestellen

Een gegraveerd wijnglas is bij ons zo besteld. Volg de onderstaande stappen en kom zo tot de meest unieke wijnglazen:

  1. Open de Online Editor
  2. Upload een logo of afbeelding
  3. Voeg de gewenste tekst toe 
  4. Klik op bestellen en uw wijnglazen zijn klaar voor productie!

U heeft al een creatie voor op het wijnglas? Geen probleem! In dat geval levert u uw ontwerp aan in de vorm van een PDF-bestand. Het bestand moet wel voldoen aan de aanleverspecificaties die wij hanteren. Zo kunnen we direct een gegraveerd wijnglas voor u produceren.

Direct wijnglazen graveren
Gegraveerd wijnglas ontwerpen

Volumekorting op gegraveerd wijnglas

Een gegraveerd wijnglas kunt u al bestellen vanaf 1 stuk. Als u meerdere wijnglazen besteld kunt u profiteren van volumekortingen. Van deze korting profiteert u al, als u twee wijnglazen besteld. Zo is het voor u voordelig om gegraveerde wijnglazen te bestellen in hoge oplage!

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig streven we naar optimale levertijden en service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw order volledig naar wens bij u te bezorgen. Bent u benieuwd wanneer u uw producten in huis kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Gerelateerde producten

Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk