Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Gegraveerde theeglazen

Gegraveerde theeglazen met uw logo, naam of tekst kunt u bestellen bij Drukwerknodig. Via onze Online Editor kunt u een eigen ontwerp maken voor op het theeglas. Als u al een ontwerp heeft voor op het glas kunt u ook een PDF-bestand aanleveren.

  • Vanaf 1 stuk
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Eigen logo/naam
  • Volumekorting vanaf 2 stuks
Direct theeglas graveren
Gegraveerde theeglazen

Gegraveerde theeglazen met ontwerp

Gegraveerde theeglazen met ontwerp kunt u eenvoudig bestellen bij Drukwerknodig. Via onze handige Online Editor kunt u een eigen ontwerp maken voor op de theeglazen. Zonder enige kennis van vormgeving kunt u gemakkelijk zelf een leuk ontwerp maken. Zodra uw theeglas volledig naar wens is samengesteld kunt u deze uploaden en bestellen.

Als u al een creatie heeft voor op het gegraveerde theeglas, dan is dat geen probleem. Lever in dat geval uw ontwerp aan in een PDF-bestand. Let hierbij wel op de aanleverspecificaties die wij hanteren!

Direct theeglas graveren
Gegraveerde theeglazen ontwerpen

Gegraveerde theeglazen bestellen

In een paar eenvoudige stappen zijn uw gegraveerde theeglazen zo besteld. Volg de onderstaande stappen en bestel uw theeglazen:

  1. Open onze Online Editor
  2. Kies uit kant-en-klare thema’s of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw logo of ander ontwerp in het programma
  4. Voeg eventueel teksten en/of namen toe aan het ontwerp
  5. Klaar? Rond de bestelling af

Zodra uw bestelling is afgerond, starten wij direct met het produceren van uw order in onze interne productiehal. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden bieden.

Volumekorting

Gegraveerde theeglazen kunt u bij ons bestellen in grote en kleine oplages. Bij meerdere oplages kunt u profiteren van volumekorting. Hoe groter de oplage, hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot wel 35%! Bestel meerdere theeglazen en profiteer van de volumekorting.

Service en levertijden

Wij streven naar uiterst snelle levertijden en de beste service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw order naar wens bij u thuis komt. Bent u benieuwd wanneer u uw producten in huis kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze staan altijd klaar om u van antwoorden te voorzien!

Gerelateerde producten

Theeglas graveren

Theeglas

v.a. € 5,90 - € 9,08 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Bierglas

Bierglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
Champagneglas graveren met naam of logo!

Champagneglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk