Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Gegraveerde wijnglazen

Op zoek naar gegraveerde wijnglazen? Dan bent u bij Drukwerknodig aan het juiste adres! Bij ons kunt u snel en gemakkelijk een wijnglas graveren met logo of tekst. U kunt binnen een paar klikken een ontwerp maken in de Online Editor of u kunt een PDF-bestand aanleveren.

  • Vanaf 1 stuk
  • 41 cl
  • Eigen logo of naam
  • Korting vanaf 2 stuks
Direct wijnglazen graveren
gegraveerde wijnglazen

Gegraveerde wijnglazen ontwerpen

Gegraveerde wijnglazen kunt u snel en eenvoudig ontwerpen bij ons. Zonder enige kennis van vormgeving is een leuk ontwerp zo gemaakt. U kunt namelijk in onze handige Online Editor een eigen ontwerp maken voor op het wijnglas. Aan het ontwerp kunt u een logo en eventueel tekst toevoegen. Zo kunt u een ontwerp voor op het gegraveerde wijnglas volledig naar wens maken!

Gebruikt u een andere ontwerptool om een creatie te maken? Dat maakt niet uit! U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met een ontwerp. Dit bestand moet wel voldoen aan onze aanleverspecificaties.

Direct wijnglazen graveren
gegraveerde wijnglazen ontwerpen

Gegraveerde wijnglazen maken en bestellen

In een paar kunt u al uw eigen gegraveerde wijnglazen bestellen! Dit kan met behulp van ons online ontwerpprogramma of door een PDF-bestand aan te leveren. Volg de onderstaande stappen en bestel uw gegraveerde wijnglazen:

  1. Open de Online Editor
  2. Upload een logo of afbeelding
  3. Voeg de gewenste tekst toe 
  4. Klik op bestellen en uw wijnglazen zijn klaar voor productie!

U heeft al een ontwerp? Geen probleem! In dat geval levert u uw ontwerp aan in de PDF-bestand. Het bestand moet wel voldoen aan de aanleverspecificaties die wij hanteren. Zo kunnen wij direct uw glazen gaan graveren.

Direct wijnglazen graveren
Wijnglazen graveren

Levertijden en service

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij direct voor u aan de slag om uw producten te produceren. Als u benieuwd bent wanneer u uw order in huis kunt verwachten? Bekijk dan hier de actuele levertijden. Als u uw producten nog sneller in huis wilt hebben, kunt u ook kiezen voor de spoedleveringsoptie. Dan krijgt uw order voorrang op de andere orders in het productieproces. Zo kunt u uw gegraveerde wijnglazen nog eerder in huis verwachten!

Naast snelle levertijden bieden wij ook optimale service. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw producten volledig naar wens te bezorgen. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u te helpen!