Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Geschenkdoos kerst

Wilt u uw kerstcadeau op een persoonlijke manier inpakken? Bedruk dan uw eigen geschenkdoos voor de kerst bij Drukwerknodig! Verpak uw cadeaus op een luxe wijze met onze stevige magneetdozen. Geef uw kerstwensen een mooie uitstraling en ontwerp uw eigen verpakking voor uw medewerkers, klanten of andere zakenrelaties. Deze geschenkdozen zijn niet alleen een vertoning van uw waardering, maar ook een symbool dat u aan uw zakenrelaties denkt tijdens de kerst.

Ontwerp vandaag nog uw geschenkdoos voor tijdens de feestdagen en bekijk de mogelijkheden!

  • Stevige sluiting
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
  • Originele en persoonlijke verpakking
Geschenkdoos kerst samenstellen
Geschenkdoos kerst

Persoonlijk geschenkdoos voor de kerst

Deze luxe magneetdoos is het ideale verpakkingsmiddel voor uw geschenkdoos tijdens kerst. Met een stevige buitenkant en een krachtige magneetsluiting stralen deze dozen een feestelijke elegantie uit, die tot in de kleinste details is ontworpen. De naadloze magneetsluiting zorgt voor een veilige en verfijnde afdichting, zonder gedoe met extra tape of lijm.

Dit geeft niet alleen een nette uitstraling, maar maakt ook het openen en sluiten van de verpakking moeiteloos voor zowel de gever als ontvanger. Geef uw kerstcadeau een vleugje luxe en personaliseer het vandaag nog naar uw wensen. Heeft u een groot bedrijf en bent u op zoek naar veel geschenkdozen voor een goede prijs? Bij bestelling van meerdere dozen ontvangt u volumekorting. Maak dit seizoen extra bijzonder met een geschenkdoos die de feestelijke sfeer weerspiegelt en start direct met uw ontwerp!

Geschenkdoos kerst samenstellen
Geschenkdoos kerst detail

Hoe maak ik een geschenkdoos voor de kerst?

Wij begrijpen dat u in deze hectische feestperiode niet al te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van een geschenkdoos voor tijdens de kerst. Volg eenvoudig de onderstaande stappen en begin direct met het personaliseren van uw eigen geschenkdoos:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies tussen een liggende of staande doos
  3. Voeg uw bedrijfslogo, foto’s en kerstwensen toe
  4. Tevreden met uw ontwerp? Rond de bestelling af en kies een aantal
  5. Laat ons de rest doen!

Wilt u liever uw magneetdozen ontwerpen met een ander ontwerpprogramma? Raadpleeg dan onze aanleverspecificaties en ga meteen aan de slag! Ontdek de vrijheid van creativiteit op een eenvoudige manier.

Geschenkdoos kerst samenstellen
Geschenkdoos kerst open

Geschenkdoos voor de kerst snel bezorgd

Ligt u achter op schema met het samenstellen van een geschenkdoos voor kerst. We begrijpen dat u uw verpakking snel wilt ontvangen. Bij Drukwerknodig bedrukken wij alles in eigen huis, wat resulteert in snelle productietijden. Voor gedetailleerde informatie kunt u onze levertijden raadplegen.

Als u tegen uitdagingen aanloopt of vragen heeft over onze Online Editor of producten, staat ons team van drukwerkspecialisten voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of online via de chat. We zijn toegewijd om u te assisteren, dus aarzel niet om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!

Geschenkdoos kerst samenstellen
Geschenkdoos kerst staand