Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Geschenken personeel

Leuke geschenken voor uw personeel zijn vaak lastig om te vinden. Maar hier bent u op de juiste plek! Wij bieden een ruim assortiment aan relatiegeschenken die u kunt bedrukken met uw eigen logo of ander ontwerp. Indien u al een ontwerp heeft kunt u ook een PDF-bestand aanleveren met uw ontwerp.

  • Unieke relatiegeschenken met logo, naam en/of foto
  • Gemakkelijk online ontwerpen
  • Snelle levertijden in NL & BE
  • Relatiegeschenk-pakketten op maat
Direct relatiegeschenken bestellen
Geschenken personeel

Geschenken personeel ontwerpen

Geschenken voor uw personeel kun je snel en eenvoudig bij Drukwerknodig bestellen. Deze geschenken kunt u zelf ontwerpen met uw logo, foto’s, namen of andere teksten. Zo kunt u uw personeel op een persoonlijke manier verrassen met een persoonlijk geschenk. Het ontwerp kunt u maken in onze Online Editor. Zonder enige kennis van vormgeving, heeft u zo een mooi ontwerp gemaakt. Kies een relatiegeschenk en verras uw personeel!

Al een ontwerp voor op het geschenk? Of maakt u gebruik van een andere ontwerptool? Geen enkel probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand met uw ontwerp aanleveren die voldoet aan onze aanleverspecificaties. Doit ontwerp drukken wij dan voor u op het geschenk.

Direct relatiegeschenken bestellen
Geschenken personeel ontwerpen

Geschenken personeel bestellen

Geschenken voor uw personeel kunt u eenvoudig opmaken en bestellen. In een paar eenvoudige stappen is zo een mooi ontwerp gemaakt. Zodra u tevreden bent met het product kunt u deze bestellen in kleine of hoge oplage. Volg de onderstaande stappen en bestel uw geschenken:

  1. Ga naar relatiegeschenken
  2. Kies het gewenste geschenk
  3. Volg de stappen van het product, om zo het product volledig zelf samen te stellen
  4. Is uw geschenk af? Upload het product met ontwerp naar winkelwagen
  5. Bestel uw geschenken!

Zodra u uw bestelling heeft afgerond, starten wij met het productieproces. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw producten volledig naar uw wens te produceren. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u en zorgen dat alles voor u duidelijk is.

Direct relatiegeschenken bestellen
Geschenken personeel bestellen

Geschenken voor uw personeel tips

Wij hebben voor u al een aantal geschenktips voor u op een rij gezet. Zo kunt u wat inspiratie opdoen bij het kiezen van een leuk geschenk. De tips hebben wij hieronder op een rij gezet:

Indien u een leuk pakket wilt maken is dat ook zeker mogelijk. Neem in dat geval contact op met onze specialisten. Zij kunnen dan met u bespreken wat mogelijk is!

Direct relatiegeschenken bestellen
Geschenken personeel maken

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
muismat-bedrukken

Muismat

Populair
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk
merci

Merci chocolade

v.a. € 7,34 - € 10,66 per stuk