Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Goedkoop posters drukken

Wilt u goedkoop posters drukken? Bij Drukwerknodig kunt u snel en eenvoudig posters laten drukken in grote of kleine oplage. Wij produceren in eigen huis, hierdoor is een goedkope productie mogelijk. Ontwerp uw poster direct via onze Online Editor of lever een PDF-bestand aan!

  • Goedkoop
  • Eigen ontwerp
  • Volumekorting
Druk goedkoop posters
goedkoop-posters-drukken

Hoe kan ik goedkoop posters drukken?

Goedkoop posters drukken kan in een paar stappen: 

  1. Kies uw formaat naar wens in de Online Editor 
  2. Maak een keuze tussen het ontwerpen van een poster in onze Online Editor of het aanleveren van een PDF-bestand 
  3. Geef de poster vorm door een afbeelding toe te voegen
  4. Voeg indien nodig teksten toe
  5. Bent u tevreden met het ontwerp? Rond de bestelling af en haal hem af bij een ophaalpunt of krijg de poster thuisgestuurd!

Zie onze aanleverspecificaties voor de voorwaarden van het aanleveren van uw eigen PDF-bestand. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om uw posters zo snel mogelijk te drukken.

Druk goedkoop posters
goedkoop-posters-afdrukken

Snel en goedkoop posters drukken

Doordat wij de posters zelf produceren, kunnen wij deze goedkoop aanbieden. Daarbij streven wij een snelle productie na. Tevens hebben wij de optie om voor spoedproductie te gaan. Hierbij hebben uw posters als het ware "voorrang" op de rest van onze bestellingen.

Rondom de levering zijn enkele opties mogelijk. De posters worden verzonden naar het opgegeven adres of worden afgehaald bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Ook kan u de posters bij ons afhalen in Groningen. Mocht u hiervoor kiezen, dan betaald u geen verzendkosten.

Heeft u meer vragen? Bekijk dan de actuele levertijden

Druk goedkoop posters
goedkoop-poster-afdrukken

Waarom goedkoop posters drukken?

Bij Drukwerknodig kunnen wij goedkoop posters drukken. Hoe is dit mogelijk? Wij bezitten over een grote opslag. Hierdoor kunnen wij groot inkopen, wat vanzelfsprekend voordeliger is dan kleine inkopen. Ook produceren wij alle producten, inclusief de posters, in eigen huis wat voor een snelle productie zorgt. 

Druk goedkoop posters
goedkoop-poster-drukken

Volumekorting goedkoop posters drukken

Wanneer u meerdere posters besteld, krijgt u volumekorting. Dit kan bij grote oplages oplopen tot 50%! De korting wordt automatisch bij uw bestelling gerekend. Heeft u een vraag die nog niet beantwoord is? Neem gerust contact op met onze klantenservice. U heeft de optie om te mailen, bellen of chatten.

Gerelateerde producten

gevelbord-drukken

Gevelbord

vanaf € 6,69
fotobehang-drukken

Fotobehang

v.a. € 24,08 - € 26,53 per stuk
textielposter-drukken

Textielposter

v.a. € 4,89 - € 6,52 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,77 - € 4,58 per stuk