Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Goedkope visitekaartjes

Wilt u goedkoop visitekaartjes laten maken? Dan bent u bij Drukwerknodig bij het juiste adres. Ontwerp direct via onze Online Editor uw eigen visitekaartjes, of lever een PDF-bestand aan. 

Het is mogelijk om de visitekaartjes met eigen teksten en logo’s te bedrukken. De Online Editor biedt talloze opties om uw visitekaartjes zo mooi mogelijk te maken.

Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen we snelle levertijden garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om de visitekaartjes extra snel te laten drukken met de spoedproductie-optie.
 

  • Gemakkelijk visitekaartjes maken in onze Online Editor
  • Visitekaartjes drukken in kleine en grote oplages
  • Wordt gedrukt met hoge kwaliteit
  • Snelle levertijden
Visitekaartjes drukken
Goedkope visitekaartjes

Hoe kan ik goedkope visitekaartjes drukken?

Bij Drukwernodig kunt u eenvoudig zelf visitekaartjes ontwerpen en laten drukken. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Kies het formaat visitekaartjes en kies voor de visitekaartjes enkelzijdig of dubbelzijdig
  2. Open de Online Editor en upload uw foto’s en logo en plaats deze in het bestemde veld op de visitekaartjes
  3. Maak de visitekaartjes nog mooier door te kiezen uit unieke achtergronden, cliparts en lettertypes.
  4. Klaar met ontwerpen? Voeg uw bestelling toe aan de winkelwagen.
  5. Kies uit de verschillende materiaalsoorten en rond de bestelling af.

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!
 

Visitekaartjes drukken
Goedkope visitekaartjes maken

Varianten van goedkope visitekaartjes

Om ervoor te zorgen dat u de visitekaartjes zo mooi mogelijk kunt maken, hebben wij verschillende varianten goedkope visitekaartjes voor u. De visitekaartjes zijn verkrijgbaar in de formaten 8,5 x 5,5 cm staand en liggend. U kunt er voor kiezen om de visitekaartjes in rechthoekige vorm te laten drukken of om ze met afgeronde hoeken te laten maken. De visitekaartjes zijn enkelzijdig full color (4/0) en dubbelzijdig full color (4/4) te bestellen.

Visitekaartjes drukken
Goedkope visitekaartjes drukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u de visitekaartjes voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 werkdagen in huis verwachten. Wilt u de goedkope visitekaartjes zo snel mogelijk geleverd hebben? Dan kunt u kiezen voor een spoedlevering. Dit houdt in dat de visitekaartjes binnen 2 werkdagen bij u thuis geleverd zijn.

Visitekaartjes drukken
Goedkope visitekaartjes afdrukken