Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Hoodie ontwerpen

Een eigen hoodie ontwerpen met logo, foto en/of tekst voor bijvoorbeeld uw bedrijf kan gemakkelijk bij Drukwerknodig. Maak uw eigen ontwerp en vervolgens nemen wij de ontworpen hoodie gelijk mee in onze productie. U heeft de keuze om uw ontwerp op de voor- of achterkant van de hoodie te laten bedrukken. Uw eigen gemaakte ontwerp voor de hoodie kunt u gemakkelijk bij ons uploaden via een pdf-bestand. 

Het door u gemaakte ontwerp, wordt haarscherp afgedrukt met een hoge kleurechtheid. De hoodies zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De bedrukte hoodies zijn unisex en beschikbaar in de kleuren zwart en grijs. 

  • Eigen foto’s, teksten en/of logo
  • Zeer hoge kwaliteit afdruk
  • Hoge volumekortingen
  • Vanaf 1 stuk
Direct hoodie ontwerpen
hoodie-ontwerpen

Hoe ontwerp ik een hoodie?

Een hoodie ontwerpen en bedrukken bij Drukwerknodig kan precies zoals u wilt. Maak uw gewenste ontwerp, zodat wij direct aan de slag kunnen. Volg de onderstaande stappen voor het bedrukken van uw hoodie: 

1.    Klik op ‘’Direct hoodie ontwerpen’’
2.    Kies een formaat
3.    Kies de gewenste kleur, maat en drukgebied
4.    Kies de gewenste hoeveelheid en bereken de kosten
5.    Upload uw pdf-bestand
6.    Voeg uw product toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af!

Direct hoodie ontwerpen
hoodie-ontwerpen-online

Hoodie ontwerpen met logo, foto en/of tekst

Heeft u binnenkort een evenement of bent u juist op zoek naar een hoodie voor uw bedrijf of vereniging? Bij Drukwerknodig kunt u voor elke gelegenheid een hoodie ontwerpen en laten bedrukken. Wilt u graag een ontwerp met de naam van een toekomstig evenement op de hoodie, of juist een hoodie met uw bedrijfsnaam? Doordat het mogelijk is uw eigen pdf-bestand samen te stellen zijn er talloze mogelijkheden en krijgt u de hoodie precies zoals u wilt!

Direct hoodie ontwerpen
hoodie-ontwerpen-met-foto

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen twee dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product de dag erna al in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm. 

Direct hoodie ontwerpen
hoodie-ontwerpen-snelle-levering

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
posters-drukken

Posters

v.a. € 0,76 - € 4,57 per stuk
roll-up-banners-bedrukken

Roll-up banners

Populair
v.a. € 45,53 - € 50,59 per stuk