Krijtbordstickers

  • Eigen ontwerp
  • Gemakkelijk aan te brengen en verwijderen
  • Met wit of kleur te bedrukken
  • Geschikt voor elke vlakke ondergrond
vanaf € 8,26
voor 12:00 besteld, vandaag verzonden

Krijtbordstickers

  • Eigen ontwerp
  • Gemakkelijk aan te brengen en verwijderen
  • Met wit of kleur te bedrukken
  • Geschikt voor elke vlakke ondergrond
vanaf € 8,26

Ik lever mijn eigen bestanden aan

Plaats eerst uw bestelling en lever uw eigen bestanden aan.

Prijs berekenen

Stel uw product samen, bereken uw prijs en upload uw bestanden (dit kan achteraf).

Direct uw krijtbordstickers samenstellen

Omschrijving

Krijtbordsticker bedrukken

Een krijtbordsticker heeft het effect van een schoolbord van vroeger, maar dan in een modern jasje. De sticker kan beschreven worden met klassieke krijtjes maar ook met vloeibare krijt. Een opvallende en originele manier om uw boodschap over te brengen! Gebruik ze bijvoorbeeld in uw horecazaak of bedrijfskantine. We kunnen uw gepersonaliseerde stickers in vrijwel iedere gewenste vorm snijden.

De sticker is gemaakt van easy dot chalkboard. Dit is een printbare folie die voorzien is van easy dot-belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden. De sticker kunt u verwijderen zonder dat er resten van de lijm achterblijven. De zwarte sticker kan full color bedrukt worden, maar ook met wit voor het echte krijtbord effect. Een echte eye-catcher.

Snel en voordelig krijtbordstickers bestellen

Bij Drukwerknodig.nl bestelt u snel en eenvoudig gepersonaliseerde krijtbordstickers. Via onze website selecteert u de juiste opties en de prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. We maken al onze producten in onze eigen digitale drukkerij. Hierdoor staan we garant voor optimale kwaliteit, de beste service, voordelige prijzen en snelle levertijden.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Ons team van professionals staat voor u klaar en helpt u direct verder! Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

Formaten

Formaten

Formaat Vanaf
700 x 1000 € 19,40
A0 € 26,80
A1 € 14,45
A2 € 8,26
Maatwerk € 4,29

Opties

Opties

Materiaal Beschrijving
Easy dot chalkboard Easy dot chalkboard is een printbare folie die voorzien is van easy dot belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden.
Bedrukking Beschrijving
Enkelzijdig full color met dekwit (5/0) Full color bedrukking op de voorzijde van de sticker met dekwit achter de bedrukking.
Enkelzijdig wit (1/0) Witte bedrukking op de voorzijde van de sticker.
PDFs aanleveren Beschrijving
PDF laten controleren (+€10) Twijfel je of de PDF is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wil je graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. Je krijgt van ons via de mail feedback hoe je het best het bestand kan aanpassen. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd.
PDF is drukklaar De PDF is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

Productiemethode Productietijd
Normaal 3 werkdagen