Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Krijtbordstickers drukken

  • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • Wit of full color te bedrukken
  • Geheel eigen ontwerp
  • Geschikt voor elke vlakke ondergrond
vanaf € 2,26
Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Een krijtbordsticker heeft het effect van een schoolbord van vroeger, maar dan in een modern jasje. Een opvallende en originele manier om uw boodschap over te brengen!

Bent u op zoek naar DTF stickers?

Product samenstellen

Liever meteen uw PDF-bestand uploaden? Klik hier.

Direct uw krijtbordstickers samenstellen

Omschrijving

Krijtbord sticker bedrukken

Krijtbordfolie laten drukken? Een krijtbord of schoolbord sticker lijkt op een schoolbord van vroeger, maar is door de plakfolie gemakkelijk te bevestigen en verwijderen en op vrijwel iedere vlakke ondergrond te plakken. De sticker kan beschreven worden met klassieke krijtjes maar ook met vloeibare krijtstiften. Gebruik ze bijvoorbeeld in uw horecazaak of bedrijfskantine om uw menu op te schrijven of als aandachttrekker voor wisselende acties. We kunnen uw gepersonaliseerde krijtbordstickers in vrijwel iedere gewenste vorm snijden. Uw boodschap komt gegarandeerd over op krijtbordfolie in een originele vorm!

De krijtbord sticker is gemaakt van easy dot chalkboard. Dit is een printbare folie die voorzien is van easy dot-belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden. De krijtbordfolie kunt u verwijderen zonder dat er resten van de lijm achterblijven. De zwarte schoolbordsticker kan full color bedrukt worden, maar ook met wit voor het echte, authentieke krijtbord effect. 

Hoe kan ik krijtbordfolie laten bedrukken?

Via onze website stelt u snel en gemakkelijk het juiste product samen. De prijs wordt vervolgens automatisch voor u berekend. Wij bieden schoolbord stickers heel voordelig aan al vanaf 1 stuk!

Kies bijvoorbeeld voor één van onze standaardformaten:

  • 700x100mm
  • A0
  • A1
  • A2

Of voor maatwerk wanneer u krijtbordstickers in een specifieke maat of unieke vorm wilt laten printen. Lever uw bestanden aan volgens de aanleverspecificaties en wij nemen uw order direct in productie

Snel en voordelig een krijtbord sticker bestellen

Uw eigen krijtbordstickers bestellen is heel gemakkelijk bij Drukwerknodig. Omdat we de krijtbordfolie printen in onze eigen digitale drukkerij, weten we zeker dat we optimale kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service kunnen bieden! 

Heeft u vragen, speciale wensen of komt u er niet uit? Ons team van professionals staat altijd voor u klaar en helpt u graag verder bij het maken van uw krijtbord stickers!

Formaten

Formaten

Formaatvanaf
700 x 1000€ 17,27
A0€ 23,76
A1€ 12,93
A2€ 7,50
Maatwerk€ 2,26

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Hier vindt u alle specificaties van Krijtbordsticker. Om uw product te kunnen leveren binnen de levertijd, is het belangrijk dat u het ontwerp correct aanlevert. Drukwerknodig is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde bestanden.

Krijtbordsticker

Opties

Opties

MateriaalBeschrijving
Easy dot chalkboardEasy dot chalkboard is een printbare folie die voorzien is van easy dot belijming. Door deze folie kan het materiaal gemakkelijk en luchtbelvrij op elke vlakke ondergrond geplakt worden.
BedrukkingBeschrijving
Enkelzijdig full color met dekwit (5/0)Full color bedrukking op de voorzijde van de sticker met dekwit achter de bedrukking.
Enkelzijdig wit (1/0)Witte bedrukking op de voorzijde van de sticker.
PDFs aanleverenBeschrijving
Bestand laten controleren (+€20)Twijfelt u of het bestand is gemaakt volgens de aanleverspecificaties en/of wilt u graag een extra check op je bestanden? Laat dan de PDF door ons controleren. U krijgt van ons via de mail feedback hoe u het beste het bestand kunt aanpassen. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat! Spelling en grammatica worden niet gecontroleerd. Let op: wanneer u kiest voor een controle kan dit invloed hebben op de productietijd van uw bestelling. De productietijd geldt vanaf het moment dat de PDF-controle is uitgevoerd en is goedgekeurd.
Bestand is drukklaarHet bestand is conform de aanleverspecificaties aangeleverd en hoeft niet meer gecontroleerd te worden.

Levering

Levering

ProductiemethodeVerwachte levertijd*
Normaal3 werkdagen
Spoed2 werkdagen

* Waarvan één werkdag levering, levertijd kan afwijken bij hogere oplages of wanneer gekozen is voor bestandscontrole.

Gerelateerde producten

flesetiketten-drukken

Flesetiketten

v.a. € 0,47 - € 0,98 per stuk
menukaarten-bedrukken

Menukaarten

v.a. € 0,05 - € 1,07 per stuk
stickers-op-vel

Stickers (op vel)

v.a. € 3,31 - € 6,35 per stuk
raambord-bedrukken

Raamborden

v.a. € 13,03 - € 20,08 per stuk