Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Jaarkalender maken

Goed georganiseerd het nieuwe jaar in, begin dan nu met het maken van een jaarkalender! Bij Drukwerknodig kunt u voordelig een jaarkalender maken die ook nog is snel geproduceerd wordt. U hoeft alleen het ontwerp voor op de kalender te maken en wij doen de rest!

  • Verschillende formaten en afwerkingen
  • In grote en kleine oplages, al vanaf 1 stuk
  • Geheel eigen ontwerp mogelijk
  • Voordelige prijzen
Begin Direct!
Jaarkalender

Verschillende afwerkingen voor een jaarkalender maken

Of u volledig in de huisstijl van uw bedrijf een kalender wilt maken, of een kalender met leuke foto’s van uw werknemers? Bij Drukwerknodig kunt u de kalender compleet naar wens samenstellen. Van het formaat, de papiersoort tot de bedrukking van de kalender, u kunt het allemaal kiezen. Vrolijk zo uw kantoor op terwijl u uw afspraken georganiseerd op één plek heeft.

Begin Direct!
Jaarkalender maken

Hoe kan ik een jaarkalender maken?

Bij Drukwerknodig is het heel makkelijk om een jaarkalender te maken. Het enige wat u hoeft te doen is het ontwerp te maken in onze Online Editor en de keuzes voor de afwerking bepalen, maar wij doen de rest. Volg de onderstaande stappen om zo een mooie jaarkalender te maken. 

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Kies een kant-en-klaar ontwerp of kies een blanco ontwerp
  3. Upload foto’s, logo’s en afbeeldingen
  4. Plaats uw foto’s op de kalender
  5. Voeg eventueel filters, cliparts en teksten toe
  6. Klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en krijg uw eigen gemaakte kalender thuisgestuurd!

Wist u dat het ook mogelijk is om een eigen PDF-bestand aan te leveren? Deze kunnen wij ook voor u printen. Controleer dan wel of uw bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Twijfelt u nog, dan kunt u het bestand ook laten controleren door één van onze specialisten. U krijgt dan een e-mail met feedback. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.
 

Begin Direct!
Jaarkalender maken goede kwaliteit

Uw jaarkalender snel ontvangen

Wanneer u een bestelling plaatst, zullen wij er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te verwerken. Omdat wij alles in onze eigen drukkerij produceren, kunnen wij toezien op de beste kwaliteit en een snelle levering. Benieuwd wanneer u uw jaarkalender zult ontvangen? Bekijk dan onze actuele levertijden.

Heeft u de kalender nog sneller nodig, dan is spoedproductie ook mogelijk. Tegen een meerprijs krijgt uw bestelling prioriteit over de andere bestellingen en zo kunt u de bestelling nóg eerder thuis ontvangen. Wanneer er iets onduidelijk is, neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.
 

Gerelateerde producten

kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 3,42 - € 8,85 per stuk
bureaukalender

Bureaukalender

v.a. € 2,14 - € 7,31 per stuk
agenda

Agenda (Wire-O)

v.a. € 2,01 - € 16,43 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,37 - € 25,80 per stuk