Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Jubileumboek samenstellen

Heeft uw bedrijf een jubileum te vieren en wilt u dit persoonlijk aanpakken? Bij Drukwerknodig kunt u uw eigen op maat gemaakte jubileumboek bedrukken, waarmee u op een persoonlijke wijze uw mijlpalen en geschiedenis kunt vieren.

Deel dit album met uw trouwe medewerkers, partners en andere belanghebbende om zo uw relatie nog hechter te maken. Voeg uw eigen verhalen, foto’s of prestaties visueel toe en ontdek de meerwaarde van dit gedenkboek!

  • Breed assortiment
  • Uniek en persoonlijk
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gemakkelijk zelf ontwerpen
Stel direct uw jubileumboek samen
Jubileumboek samenstellen

Jubileumboek vol herinneringen

Met een schat aan ervaring in het samenstellen, ontwerpen en drukken van hoogwaardige jubileumboeken, begrijpen wij het belang van het vast leggen en delen van uw unieke bedrijfsverhaal. Of het nu gaat om een boek voor een bedrijfsfeest, een verenigingsviering of een ander speciaal evenement. Bij Drukwerknodig kunt u uw verhaal omzetten in een prachtige en tastbare herinnering. 

U kunt elk aspect van deze feestpublicatie geheel aanpassen aan uw visie, van het selecteren van de inhoud en het ontwerp tot het kiezen van materialen en afwerkingen. Wij brengen graag met zorgvuldig vakmanschap uw geschiedenis tot leven. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van een gepersonaliseerd boek!

Direct uw jubileumboek samenstellen
Binnenkant jubileumboek

Gemakkelijk jubileumboek laten drukken

Drukwerknodig begrijpt dat u niet te veel tijd wilt besteden aan het samenstellen van uw jubileumboek. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor u gemaakt en de stappen overzichtelijk voor u op een rij gezet:

  1. Kies een inbindwijze uit
  2. Stel uw boek samen in onze configurator
  3. Selecteer eventueel voor een pdf-controle 
  4. Rond uw bestelling af en ontvang een bevestiging per mail
  5. Lever uw pdf-bestand aan volgens de instructies en laat ons de rest doen!

Twijfelt u over een geschikt materiaal? Vraag dan eventueel een gratis monsterbox aan en vergelijk de verschillende opties.

Direct uw jubileumboek samenstellen
Monsterbox

Jubileumboek snel in huis

Benieuwd wanneer uw jubileumboek bezorgd wordt? In onze eigen digitale drukkerij bedrukken wij al onze producten zelf, waardoor wij zowel kwaliteit als snelle productie kunnen garanderen. Voor een nog sneller ontvangst bieden wij ook spoedlevering aan, waarmee uw bestelling voorrang krijgt in ons productieproces. Bekijk onze levertijden voor meer informatie.

Voor maatwerk of het bespreken van de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met onze drukwerkspecialisten.

Direct uw jubileumboek samenstellen
Gebrocheerd Jubileumboek

Gerelateerde producten

enveloppen-drukken

Enveloppen

v.a. € 0,22 - € 0,60 per stuk
muismat-bedrukken

Muismat

Populair
v.a. € 1,95 - € 8,49 per stuk
hardcover-boek-drukken

Boek (hardcover)

Populair
v.a. € 6,37 - € 25,80 per stuk