Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Jubileumcadeau werknemer

Bent u op zoek naar een origineel en persoonlijk jubileumcadeau voor uw werknemer? Is een werknemer bijvoorbeeld 25 of 40 jaar in dienst? Of heeft uw werknemer een ander jubileum te vieren? Laat deze mijlpaal niet voorbij gaan. Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk en snel uw jubileumcadeau bedrukken en bestellen. Met uw eigen design bedrukt u gemakkelijk een jubileumcadeau voor uw werknemer. 

Heeft u nog geen idee wat voor geschenk u wilt geven aan uw werknemer? Geen probleem, hieronder hebben we een aantal jubileumcadeaus voor u op een rij gezet.

 • Eigen foto’s, teksten en/of logo’s
 • Zelf gemakkelijk te bedrukken
 • Hoge kwaliteit afdruk
Jubileumcadeaus bekijken
Jubileumcadeau werknemer

Jubileumcadeau voor werknemer tip 1: wijnkist

Bij Drukwerknodig kunt u voordelig wijnkisten bedrukken met eigen ontwerp. U kunt een wijnkist al bedrukken vanaf 1 stuk. De kist is gemaakt van FSC-gekeurd hout, dat op een duurzame manier gekapt is. Een wijnkist is beschikbaar in een 1-vaks en 2-vaks formaat.

 •  Gemakkelijk te bedrukken met uw eigen pdf
 •   1- of 2-vaks wijnkist
 •   Witte, rosé of rode wijn
Bekijken
Jubileumcadeau werknemer wijnkist

Jubileumcadeau voor werknemer tip 2: cadeaubon

Een perfect jubileumcadeau voor uw werknemer. U kunt namelijk zelf de cadeaubon bedrukken met bijvoorbeeld kantoorfoto’s of een leuke tekst. De cadeaubonnen worden gedrukt in verschillende formaten en u kunt kiezen uit verschillende papiersoorten. Ook zijn de cadeaubonnen in kleine en grote aantallen te bestellen. U kunt uw ontwerp aanleveren als pdf-bestand of ontwerp deze eenvoudig in onze Online Editor.

 •  In grote en kleine oplages
 •   Spoedlevering mogelijk
 •   Verschillende formaten
Bekijken
Jubileumcadeau werknemer cadeaubon

Jubileumcadeau voor werknemer tip 3: magneetdoos

Uw werknemer een jubileumcadeau geven in een unieke en luxe geschenkdoos? Laat dan eenvoudig en snel uw eigen magneetdoos bedrukken. Ontwerp gemakkelijk uw magneetdoos. Onze magneetdozen worden in hoge kwaliteit afgedrukt in kleur en zijn volledig personaliseerbaar. 

 •  A4-formaat voorzien van magnetische sluiting
 •   Maatwerk mogelijk
 •   Volledig bedrukbare deksel
Bekijken
Jubileumcadeau werknemer magneetdoos

Hoe maak ik een jubileumcadeau?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw jubileumcadeau voor uw werknemer bedrukken met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met bedrukken!

1.    Open onze pagina met jubileumcadeaus
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Jubileumcadeau werknemer bedrukken

Snelle levertijd en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw product zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product vandaag besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Deze optie zorgt ervoor dat jouw bestelling nog sneller wordt verzonden. Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Jubileumcadeau werknemer levertijden

Gerelateerde producten

wijnkisten-bedrukken

Wijnkisten

v.a. € 10,12 - € 11,56 per stuk
Luxe magneetdozen bedrukken

Magneetdozen

v.a. € 12,57 - € 20,98 per stuk
Laat uw eigen wijnglazen graveren!

Wijnglas

v.a. € 6,98 - € 10,74 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk