Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kaarten drukken

Bij Drukwerknodig kunt u al uw kaarten drukken met een snelle levering en een lage prijs! Met onze eigen digitale drukkerij zijn wij dé specialist als het gaat om het digitaal drukken van kaarten in zowel kleine als grote oplages. U heeft de keuze tussen verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Zo kunt u voor een duurzame uitstraling gaan met bijvoorbeeld biotop-papier, of een glanzende luxe kaart op Gloss MC papier. Wilt u gaan voor echt unieke kaarten? Kies dan voor een kaart op hout! U kunt uw kaarten eenvoudig ontwerpen in onze handige Online Editor, of direct uw pdf-bestand uploaden.

Meer ruimte voor uw boodschap!

Eenvoudig te ontwerpen

Exlusieve houten kaart

Kaarten laten drukken met eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u kaarten laten drukken met uw eigen ontwerp. Maak uw eigen kaart op in onze handige Online Editor, of uplad direct uw eigen pdf-bestand. U ontwerpt uw kaarten al in enkele stappen in onze editor:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uw gewenste kaartsoort en formaat
  3. Upload uw foto's, afbeeldingen of logo
  4. Voeg eventueel nog tekst toe
  5. Sla uw project tussentijds op, of bestel direct!

Heeft u al een pdf-bestand en wilt u deze direct uploaden? Houd dan wel rekening met onze aanleverspecificaties. U kunt ook kiezen voor een pdf-controle. Onze professionele vormgever controleert uw bestand dan voor u.

Verschillende soorten kaarten drukken

U heeft bij Drukwerknodig de keuze uit drie verschillende kaarten. Dit zijn de volgende:

Deze kaarten bieden wij aan in een groot aantal verschillende formaten. Kies voor een eenvoudige postkaart op A6-formaat, of ga voor een opvallend grote A3-kaart. Zit uw gewenste formaat er niet tussen? Neem dan contact met ons op. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte op maat toegestuurd!

Goedkoop kaarten laten drukken

Bij Drukwerknodig geloven wij niet dat kaarten van een hoge kwaliteit duur hoeven te zijn. Doordat wij beschikken over onze eigen digitale drukkerij, kunnen wij de prijzen laag houden en een hoge kwaliteit garanderen. Onze bedrukte kaarten zij daarom niet alleen van premium afdrukkwaliteit, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd!

Levertijd

Wist u dat veel van onze kaarten al binnen één werkdag gedrukt en geleverd kunnen worden? Bekijk onze actuele levertijden voor meer informatie omtrent de levering. Heeft u een belangrijke deadline? Neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we vaak veel voor u regelen!