Kaart drukken

kaart-drukken

Kaart drukken

Kaarten drukken van topkwaliteit, met snelle levering en voor een goede prijs? Die laat u natuurlijk drukken bij Drukwerknodig! Wij zijn dé specialist als het gaat om het digitaal drukken van kaarten.  U heeft de keuze uit veel formaten en afwerkingen, maak uw kaart op in onze handige online editor of lever uw eigen ontwerp aan met onze PDF-uploader.

  • Snelle levering
  • Gemakkelijk online opmaken
  • Veel formaten en afwerkingen
  • Scherpe prijzen ook in kleine oplage
Kaart drukken

Kaarten laten drukken met eigen ontwerp

Bij Drukwerknodig kunt u kaarten laten drukken met eigen ontwerp.  Maak uw eigen kaart op in onze handige online editor, wij hebben voor kaarten verschillende thema’s u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp helemaal zelf op te maken. Heeft u al een ontwerp gemaakt in een ontwerpprogramma zoals Adobe Indesign? Dan kunt u gebruik maken van onze PDF-uploader, let hierbij wel even op onze aanleverspecificaties.

kaart-bedrukken

Verschillende soorten kaarten drukken bij Drukwerknodig

U heeft bij ons de keuze uit 2 verschillende soorten kaarten, dit zijn:

Deze kaarten bieden wij aan in een groot aantal verschillende formaten. Ga voor een kleine A5 kaart, kies een opvallend grote A3 kaart of kies een formaat wat hier tussen in zit! Zit het door u gewenste formaat er niet tussen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan maken we graag een offerte op maat voor u.

kaart-maken

Goedkoop kaarten laten drukken

Wij geloven niet dat kwalitatief gedrukte kaarten duur hoeven te zijn. Doordat wij beschikken over onze eigen digitale drukkerij kunnen wij de prijzen laag houden en de kwaliteit waarborgen. Onze bedrukte kaarten zijn daarom niet alleen van premium kwaliteit maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Dus ook voor het goedkoop laten drukken van kaarten kunt u bij ons terecht.

Wist u dat veel van onze kaarten orders al binnen 1 werkdag gedrukt en geleverd kunnen worden? Bekijk onze actuele levertijden voor meer informatie betreft levering. Heeft u een belangrijke deadline? Neem dan even contact met ons op, wellicht kunnen we het bestelproces nog voor u versnellen!

kaart-laten-drukken