Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kaart maken met foto

Wilt u zelf een kaart maken met foto? Geeft u binnenkort een feest, wilt u uw collega’s bedanken of feliciteren? Begin dan met een kaart maken met foto. In onze Online Editor kunt u heel gemakkelijk zelf uw kaart maken met foto. Als u zelf al een ontwerp heeft voor op de kaart kunt u ook een PDF-bestand aanleveren

  • Eigen ontwerp
  • Gevouwen, ongevouwen of in een vorm
  • Zowel kleine als grote oplages mogelijk
  • Zelf kaarten maken in onze Online Editor
Begin Direct
Kaart maken met foto

Zelf kaart maken met foto

Bij ons kunt u snel en eenvoudig uw eigen kaart maken met foto. Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk zelf uw kaarten ontwerpen. Naast een kaart met foto, kunt u ook zelf teksten, tekeningen, logo’s of namen toevoegen. Ook bieden wij verschillende templates aan die u kunt gebruiken bij het ontwerpen.

Heeft u zelf al een ontwerp voor een kaart met foto dan is dat geen probleem. U kunt namelijk ook een PDF-bestand aanleveren met uw eigen creatie. Deze kunnen wij dan voor u printen. Controleer wel of u bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Wanneer u twijfelt, kunt u het bestand door ons laten controleren.
 

Begin Direct!
Kaart met foto

Soorten kaarten maken met foto

Drukwerknodig heeft een groot assortiment aan kaarten. U kunt kiezen uit drie soorten kaarten. Dit zijn: ongevouwen, gevouwen en ronde kaarten. Dan kunt u de juiste soort kaart gekozen heeft, kunt u het formaat van de kaart kiezen. Wanneer u dat gekozen heeft, kunt beginnen met ontwerpen in de Online Editor!

Begin Direct!
Kaart maken met foto zelf

Kaarten maken en samenstellen

In een paar eenvoudige stappen kunt u de kaarten maken met foto. Volg de onderstaande stappen en maak jouw unieke kaarten!

  1. Open onze Online Editor
  2. Upload uw foto’s of PFD-bestanden
  3. Plaats uw foto(‘s) op de kaart
  4. Voeg eventueel  teksten, cliparts en filters toe
  5. Klaar met ontwerpen? Voeg het toe aan de winkelwagen
  6. Kies de afwerking(en) en rond de bestelling af

Heeft u in een ander ontwerpprogramma al een ontwerp gemaakt? Dat is geen probleem! U kunt namelijk ook een eigen PDF-bestand aanleveren. Controleer wel eerst of dat voldoet aan onze aanleverspecificaties. Dan kunnen wij direct beginnen met het printen van uw kaarten.

Begin Direct!
Kaart met foto maken

Levertijden en service

Wij streven naar een snelle levering. Wilt u weten wanneer u uw bestelling kan verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden. Heeft u de kaarten nog sneller nodig? Dan kunt u kiezen voor de spoedleveringsoptie. In dat geval krijgen uw producten voorrang op de andere bestellingen en ontvangt u uw bestelling nog sneller thuis.

Naast een snelle levering, proberen wij u ook de beste service aan te bieden. Onze klantenservice staat vrijblijvend voor u klaar! Wij zijn via mail, telefoon of de chat rechts onderin te bereiken.
 

Gerelateerde producten

Ongevouwen kaarten drukken

Kaarten

Populair
v.a. € 0,10 - € 2,18 per stuk
enveloppen-drukken

Enveloppen

v.a. € 0,22 - € 0,60 per stuk
fotovergroting-drukken

Fotovergroting

vanaf € 4,98
canvas-drukken

Canvas

Populair
v.a. € 6,25 - € 12,67 per stuk