Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kalender printen

Wilt u een kalender printen? Bij Drukwerknodig doen wij dat snel en voordelig voor u! U hoeft alleen het ontwerp aan te leveren en wij zullen uw kalender printen. Vergeet nooit meer een afspraak of verjaardag met uw eigen ontworpen kalender.

  • Verschillende formaten en afwerkingen
  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Heel voordelig, al vanaf 1 stuk
  • Snelle levertijden
Begin Direct!
Kalender printen

Uw eigen kalender printen

Wilt u een kalender printen voor op het kantoor of in uw wachtkamer? Bij Drukwerknodig kan dat! Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Het is mogelijk om uw kalender volledig zelf samen te stellen. Begin direct met ontwerpen in onze Online Editor. Van formaat, tot papiersoort tot de bedrukking. Alles kunt u personaliseren zoals u wilt. Wanneer u ergens niet uit komt, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Begin Direct!
Kalender printen snel

Hoe kan ik een kalender printen?

Bij Drukwerknodig kunt u heel gemakkelijk uw kalender printen! Het enige wat u hoeft te doen is een ontwerp maken en wij doen de rest! Volg de onderstaande stappen om zo uw kalender te ontwerpen!

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Kies een kant-en-klaar thema of start met een blanco ontwerp
  3. Upload de gewenste foto’s, afbeeldingen en logo’s
  4. Plaats deze op de gewenste plaats in de kalender
  5. Voeg eventueel teksten, cliparts en filters toe
  6. Klaar met ontwerpen? Controleer de preview en rond de bestelling af

Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt? Dan kunt u dat PDF-bestand ook aanleveren. Controleer wel of uw bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Twijfelt u? Dan kunt u het bestand ook laten controleren door één van onze specialisten. U krijgt dan een email met feedback voor het mooiste resultaat!
 

Begin Direct!
Snel kalender printen

Snel uw kalender printen

Omdat wij bij Drukwerknodig alles in onze eigen drukkerij printen, kunnen wij naast de beste kwaliteit ook een snelle levering garanderen. Wij hebben alle materialen al in huis, daardoor hoeven wij niet te wachten op materialen en kunnen wij direct beginnen met het printen van uw kalender. Bent u benieuwd wanneer u de kalender kunt verwachten? Bekijk dan onze actuele levertijden. Heeft u de kalender nóg sneller nodig? Dan kunt u kiezen voor een spoedproductie. Uw bestelling krijgt dan voorrang over andere bestellingen. Zo heeft u uw kalender nog sneller in huis!

Gerelateerde producten

kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 3,42 - € 8,85 per stuk
bureaukalender

Bureaukalender

v.a. € 2,14 - € 7,31 per stuk
bureaulegger-drukken

Bureauleggers

v.a. € 4,08 - € 10,60 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,37 - € 25,80 per stuk