Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kalender uitprinten

Wilt u uw kalender uitprinten? Om zo uw kantoor of wachtkamer op te fleuren? Bij Drukwerknodig kunt u snel en voordelig uw kalender laten drukken! U hoeft alleen een ontwerp te maken, en wij doen de rest!

  • Verschillende formaten en afwerkingen
  • Zowel grote al kleine oplages mogelijk
  • Maak uw eigen ontwerp
  • Snelle levering
Begin Direct!
Kalender uitprinten

Uw eigen kalender uitprinten

U kunt verschillende soorten kalenders uitprinten bij Drukwerknodig. Of u gedetailleerde maandplanner wilt maken, of een simpele jaarkalender in de huisstijl van uw bedrijf. Bijna alles is mogelijk. U kunt kiezen uit verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen om uw kalender zo mooi mogelijk te maken.

Gaat u liever voor een kleiner formaat, dan bieden wij ook bureaukalenders aan. Deze kunt u ook volledig zelf samenstellen in onze Online Editor.

Begin Direct!
Kalender uitprinten zelf

Hoe kan ik een kalender uitprinten?

Bij Drukwerknodig is het heel makkelijk om een eigen kalender uit te laten printen. Het enige wat u hoeft te doen is een ontwerp maken, en wij printen de kalender voor u uit! Volg onderstaande stappen en laat zo de mooiste kalender uitprinten!

  1. Open de Online Editor en kies het gewenste formaat
  2. Kies een kant-en-klaar thema of start met een blanco ontwerp
  3. Upload uw foto’s, logo’s en afbeeldingen
  4. Plaats deze op de gewenste plek in de kalender
  5. Voeg eventueel filters, teksten en cliparts toe
  6. Bent u klaar met ontwerpen? Rond de bestelling af en wij zullen uw kalender uitprinten

Wist u dat u ook een eigen PDF-bestand kunt aanleveren. Deze printen wij namelijk ook. Controleer wel even of het bestand voldoet aan de aanleverspecificaties. Twijfelt u of het bestand geschikt is? Dan kunt u het bestand ook door ons laten controleren. U krijgt dan een e-mail met feedback erin zodat u de mooiste kalender kan laten drukken.
 

Begin Direct!
Zelf kalender uitprinten

Snel uw kalender uitprinten

Hier bij Drukwerknodig begrijpen we heel goed dat u niet lang wilt wachten tot u uw kalender thuis kunt ontvangen. Wij doen er dan ook alles aan zodat u niet lang hoeft te wachten. Benieuwd wanneer u de kalender thuis zult ontvangen? Bekijk dan de actuele levertijden.

Ondanks dat wij er alles aan doen zodat u uw kalender zo snel mogelijk in huis heeft, kan het natuurlijk gebeuren dat u de kalender nóg sneller nodig heeft. Wanneer dat het geval is, kunt u kiezen voor de spoedoptie. Tegen een meerprijs krijgt uw bestelling voorrang om de andere bestellingen. Zo heeft u de bestelling nog sneller in huis.

Gerelateerde producten

kalenders-drukken

Kalenders

v.a. € 3,44 - € 8,85 per stuk
bureaukalender

Bureaukalender

v.a. € 2,14 - € 7,31 per stuk
agenda

Agenda (Wire-O)

v.a. € 1,97 - € 16,33 per stuk
Hardcover agenda drukken

Agenda (hardcover)

v.a. € 6,39 - € 25,80 per stuk