Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kartonnen dozen bedrukken

Voordelig kartonnen dozen bedrukken? Drukwerknodig biedt verzenddozen, leuke verpakkingen, doosjes, gondeldoosjes, cadeauverpakkingen en nog veel meer aan. Voor al uw speciale gelegenheden of doeleinden kunt u de perfecte doos bestellen bij ons. Met onze snelle levering, topkwaliteit en vriendelijke service, zijn wij de specialist in het leveren van kartonnen dozen!

  • Geheel eigen ontwerp
  • Full color bedrukken
  • Spoedlevering mogelijk
  • Voordelig in kleine én grote oplages
Bestel meteen!
kartonnen-dozen-bedrukken

Kartonnen dozen op maat

Bestel uw kartonnen dozen op maat bij Drukwerknodig. Onze grote variatie in het assortiment zorgt ervoor dat er voor bijna al uw doeleinden wel een doos te vinden is. Mocht u toch een maat willen die wij niet hebben of heeft u een leuk concept dat u niet terug kunt vinden op onze website? Neemt u contact met ons op en onze professionals denken graag met u mee!

U heeft de keuze uit verschillende soorten dozen. Van bedrukte dozen tot onbedrukte dozen. U kunt de doos gemakkelijk laten bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Wanneer u bij ons besteld heeft u 4 verschillende dozen. Deze 4 verschillende soorten dozen hebben elk weer allerlei varianten in maten en vormen. U kunt kiezen uit de volgende 4 soorten dozen:

kartonnen-dozen-bestellen

Ontwerp aanleveren

Een ontwerp aanleveren kunt u gemakkelijk doen door onze aanleverspecificaties te volgen. Om uw bestelproces goed te laten verlopen is het belangrijk deze goed aan te houden! Twijfelt u of uw PDF klopt of wilt u graag verzekerd zijn van een mooi product? U kunt ervoor kiezen uw PDF door onze professionals te laten controleren. U krijgt dan een mailtje met feedback om deze eventueel nog aan te passen.

kartonnen-doosje-drukken

Levertijden en service

De levertijden van Drukwerknodig zijn sneller dan de concurrent! Zo snel dat u zelfs in 3 werkdagen al uw bestelling in huis heeft. Kunt u niet wachten? Gebruik dan de spoedlevering en uw bestelling zal er al in 2 werkdagen zijn!

Bij de beste kwaliteit en de snelste levering hoort natuurlijk een vriendelijke klantenservice. Komt u er niet helemaal uit of heeft een vragen over uw bestelproces? U kunt onze klantenservice bereiken via de telefoon, e-mail en via de chat onder in het scherm!

kartonnen-dozen-ontwerpen