Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Katoenen tas bedrukken

Bent u op zoek naar uw eigen katoenen tas met bedrukking? Bij Drukwerknodig kunt u gemakkelijk uw eigen katoenen tas laten bedrukken. Met uw eigen design ontwerpt u gemakkelijk een gepersonaliseerde katoenen tas. Laat direct een katoenen tas bedrukken!

  • 100% katoen
  • Lange hengsels
  • Full-colour bedrukking
  • Makkelijk te ontwerpen
Direct katoenen tas bedrukken
katoenen-tas-bedrukken

Duurzame katoenen tas

Met uw gepersonaliseerde katoenen tas zijn plastic tasjes verleden tijd. Hiermee maakt u dus ook een duurzame keuze. Door de hoge kwaliteit van de katoenen tas gaat je tas ook lang mee. Dit komt omdat er uitsluitend gedrukt wordt op tassen met hoge ‘grammage’.

Een katoenen tas bedrukken is een leuk idee voor een cadeau, of gewoon voor jezelf. De tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen en heeft genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen. Door de lengte van de hengsels is de katoenen tas ook prettig om de schouders te dragen.

Direct katoenen tas bedrukken
katoenen-tas-bedrukken

Hoe ontwerp ik mijn katoenen tas?

Via onze Online Editor kunt u gemakkelijk uw eigen katoenen tas bedrukken met eigen foto’s, teksten en/of logo’s. Volg onderstaande stappen en start direct met het ontwerpen van uw eigen katoenen tas:

1.    Open onze Online Editor
2.    Upload de foto(‘s) die u wilt gebruiken voor uw ontwerp
3.    Voeg eventueel tekst of andere decoraties toe
4.    Klaar? Upload het ontwerp naar de winkelwagen en rond de bestelling af!

PDF-bestanden: Maakt u gebruik van uw eigen ontwerpprogramma? Let dan goed bij het inleveren van uw PDF-bestanden op onze aanleverspecificaties. Hierdoor kunnen wij zorgen voor het beste resultaat!

Direct katoenen tas bedrukken
katoenen-tas-bedrukken

Levertijden en service

Bij Drukwerknodig doen wij er alles aan om uw bedrukte katoenen tas zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw product voor 12:00 uur besteld, kunt u deze binnen 3 dagen in huis verwachten. Wilt u het product zo snel mogelijk in huis hebben? Kies voor de spoedlevering. Wanneer u voor 12:00 besteld heeft u het product binnen 2 dagen in huis! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.   

Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze klantservice is te bereiken per telefoon, e-mail of via onze chat rechtsonder in het scherm.

Direct katoenen tas bedrukken
katoenen-tas-bedrukken

Gerelateerde producten

t-shirt-bedrukken

T-shirts

v.a. € 6,44 - € 12,39 per stuk
mok-bedrukken

Mokken

Populair
v.a. € 4,13 - € 8,26 per stuk
Laat direct eigen hoodies bedrukken!

Hoodies

v.a. € 18,59 - € 24,79 per stuk
visitekaartjes drukken

Visitekaartjes

Populair
v.a. € 0,01 - € 0,05 per stuk