Actie Tijdelijk 15% korting: Diverse verpakkingen

Kerst drukwerk

Ondanks dat het dit jaar allemaal wat anders dan normaal gaat, gaan we er natuurlijk gewoon een gezellige kerst van maken! Geef uw klanten, collega’s en werknemers een speciaal gevoel met het mooiste kerstdrukwerk. Op deze pagina hebben we de leukste kerstproducten op een rijtje gezet, zodat uw bedrijf straks helemaal klaar is voor de feestdagen!

Kerstkaarten

Kerstkaarten zijn het perfecte middel om huidige relaties te versterken, maar ook om oude relaties te herstellen! Creëer uw eigen kerstkaarten en verstuur ze naar uw klanten en connecties, om zo een originele kerstgroet over te brengen. Speciaal hiervoor hebben wij een artikel geschreven over zakelijke kerstkaarten, met daarin de beste tips en trends van 2020!

Kerstkaart ontwerpen
zakelijke-kerstkaart

Geef een fles wijn cadeau

Bent u trots op uw team en wilt u wat extra's voor ze doen? Geef ze dan een originele fles wijn cadeau! Bij Drukwerknodig kunt u de mooiste wijnflessen en verpakkingen cadeau geven. Stel uw speciale wijnfles als volgt samen:

 1. Ontwerp uw eigen wijnkisten in de online editor, of door een pdf-bestand te uploaden.
 2. Kies een wijnsoort. U heeft de keuze uit witte wijn, rode wijn en rosé.
 3. Laat de mooiste flesetiketten bedrukken met uw eigen logo en een leuke kerstwens.
 4. Voeg nog leuke bedrukte flessenhangers toe.
 5. Stel tenslotte nog de leukste bierviltjes samen om uw cadeau helemaal af te maken!
bedrukte-wijnfles

Het mooiste kerstdiner

Waar en hoe u dit jaar ook kerst gaat vieren, bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstdiner. Met slecht een paar producten, tovert u uw kerstiner om tot een sfeervolle ambiance: 

 • Laat een tafelkleed bedrukken met een mooi kerstmotief. De tafelkleden zijn gemaakt van polyester, wat na de tijd ook nog eens gemakkelijk schoon te maken is.
 • Bedrukte placemats zijn een leuke, simpele toevoeging die een kerstdiner direct veel meer sfeer geven. Komen er ook kinderen bij uw kerstdiner? Laat dan bijvoorbeeld kleurplaten op de placemats bedrukken!
 • Heeft u een speciaal (afhaal) kerstmenu? Laat dan ook menukaarten drukken. U kunt er ook voor kiezen om het speciale menu op krijtbordstickers te schrijven. De stickers kunt u het hele jaar door gebruiken voor speciale acties!
kerst-diner

Breng de kerstsfeer op kantoor

Uw bedrijfsruimte kan natuurlijk niet achterblijven met de kerst. Tover uw bedrijfsruimte om en verras uw personeel en klanten met de volgende producten: 

 • Laat baliebordjes bedrukken voor bij de ingang van uw bedrijf. Hierop kunt u een leuke kerstwens zetten en bijvoorbeeld de openingstijden tijdens de feestdagen.
 • Maak nieuwe bureauleggers voor al het personeel. Uiteraard hoeft dit niet in de kerstsfeer te zijn. Zo kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld hierop alvast een kalender af te drukken van volgend jaar. Dit is natuurlijk ook leuk om uw thuiswerkende personeel mee te verrassen. 
 • Vergeet ten slotte niet om nieuwe kalenders te bestellen voor het nieuwe jaar. U kunt kiezen voor een klassieke hangende kalender, of voor een bureaukalender. Maak het volledige ontwerp zelf in InDesign, of ga aan de slag met diverse templates in onze online editor.
kerst-kantoor

Promotiemateriaal voor de kerst

U wilt natuurlijk uw speciale kerstacties het beste overbrengen op uw klanten. Hiervoor kunt u kiezen uit diverse promotiematerialen. Wij hebben er hier een aantal voor u op een rijtje gezet:

Spoedlevering

Heeft u uw kerst drukwerk met spoed nodig? Ook dat is mogelijk bij Drukwerknodig. Voor bijna al onze producten is een spoedlevering mogelijk, waarbij geldt: voor 12:00 uur besteld, morgen in huis! Mocht dit niet snel genoeg zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vaak is er in overleg veel mogelijk. December staat natuurlijk ook bekend om drukte bij de bekende bezorgpartijen, bestel daarom altijd ruim op tijd om teleurstelling te voorkomen! 

kerst-stickers